Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Filip Sládečka ide na Panoniaring po ďalšie body

Thursday, 26. 08. 2010 - 17:37, Miroslav Majláth   

Filip Sládečka ide na Panoniaring po ďalšie body

Posledné dve podujatia slovenského okruhového šampionátu delí od seba iba pár dní. Uplynulú nedeľu skončilo podujatie na Slovakia Ringu a počas nadchádzajúceho víkendu je plánované ďalšie podujatie.


Tibor Szabosi;co8c0435.jpg

Po výbornom výkone, ktorý predviedol Filip Sládečka na pretekoch počas uplynulého víkendu, keď vytrvalostné preteky spoločne s Portugalčanom Filipim Albuquerque vyhral, ale aj v šprinte, kde dosiahol na druhú a tretiu priečku sa aj na Panonia Ringu predstaví v oboch plánovaných pretekoch. Okrem sobotňajších šprintových pretekov sa Filip postaví aj na štart nedeľnej vytrvalosti, kde sa okrem iného predstaví aj v Porsche GT3 RSR Ruda Machánka v rámci vytrvalostných pretekov. Filip cetuje do Maďarska s jasnou predstavou: „Sezóna sa pomaly, ale iste chýli ku koncu. Máme pred sebou ešte dva pretekárske víkendy a na konte mám síce dostatok bodov, ale stále ich nie je dosť na šprintový titul. Idem preto na Panonia Ring s jasným plánom, zajazdiť čo najlepšie a zobrať čo možno najviacej bodov."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri