Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ETCC - Brno Testing 2

Saturday, 05. 09. 2015 - 17:32, Public relations   

ETCC - Brno Testing 2

Druhý test bol veľmi náročný pre celý team. Maťo s mechanikmi sa počas 60 minútového testu tvrdo namakali a ďalej hľadali optimálne nastavenia pre jeho SEAT Leon Cup Racer. Cieľom tohto testu bolo, aby si Maťo vyskúšal jazdu na novej sade gúm. Držal väčšinu testu najlepší čas, ale v poslednej štvrťhodine ho jeden zo súperov predbehol, takže test dokončil na druhom mieste.

mato-homola-brno-t1-3.jpg

Maťo: Druhý tréning som odjazdil na nových gumách. Stále hľadáme vhodné nastavenia, nakoľko sa na nových gumách jazdné vlastnosti úplne zmenili. Trať má malý grip(priľnavosť) a my sa tomu prispôsobujeme a skúšame nové nastavenia. Ďakujem veľmi pekne celému teamu, nakoľko chalani pracujú profesionálne na tom, aby auto pripravili na kvalifikáciu. S doterajším priebehom tohto víkendu som veľmi spokojný. Všetkých Vás srdečne pozývam na dnešnú kvalifikáciu. Z Bratislavy ste za hodinku v Brne :)

Počas dnešného dňa ma môžete sledovať na live timmingu http://www.fiaetcc.com/live-timing/

Voľný tréning 14.30 - 15.00 hod 30 minút
Kvalifikácia 16.45 - 17.15 hod 30 minút

reklamni-medialni-patneri-2015-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri