Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Ďuri v predstihu získal titul

Tuesday, 31. 08. 2010 - 12:14, Miroslav Majláth   

Ďuri v predstihu získal titul

Počas uplynulého víkendu absolvovali jazdci bojujúci o body v rámci Majstrovstiev Slovenskej republiky predposledné preteky tohtoročnej sezóny. Tieto sa konali v susednom Maďarsku na okruhu Panonia Ring.


Tibor Szabosi;co8c1793-1.jpg

Marek Ďurovkin do tohtoročnej sezóny pretekov automobilov na okruhu nastúpil po ročnej prestávke s vozidlom Alfa Romeo 156 WTCC. Počas všetkých doterajších pretekoch sa mu podarilo vždy dojazdiť do cieľa na prvom, či druhom mieste, s výnimkou júlových pretekov na Slovakiaringu, kde v oboch pretekoch nedojazdil. Na štart šprintových pretekov počas uplynulého víkendu, konajúcich sa u našich južných susedov na okruhu Panoniaring mal už Ďuri, ako Mareka všetci kamaráti prezívajú značný bodový náskok a jednoznačne viedol v priebežnom hodnotení šampionátu a tak sa nemal kam ponáhľať. Napriek tomu v pretekoch nezaváhal, rýchlou, vyrovnanou jazdou, bez zbytočného riskovania sa v cieli prezentoval druhým miestom. Ziskom pätnástich bodov tak nakoniec predčasne potvrdil zisk titulu v šprinte divízie D4 do dvoch litrov.

Tibor Szabosi;t2c8062.jpg

„Do pretekov som nastupoval s predsavzatím neriskovať a mojim cieľom bolo doraziť do cieľa pretekov a získať ešte nejakých pár bodov. Nakoniec sa mi podarilo dojazdiť na druhom mieste, čo pre mňa znamenalo jednoznačný zisk majstrovského titulu. Rád by som sa touto cestou poďakoval všetkým ktorí ma v mojej snahe podporovali, ale aj celému tímu za perfektnú prípravu auta. Bez ich snahy by sa mi to nebolo podarilo," vyjadril spokojnosť Marek Ďurovkin.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri