Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Druhé miesto pre Rosinu v Bahrajne

Saturday, 13. 03. 2010 - 22:50, Miroslav Majláth   

Druhé miesto pre Rosinu v Bahrajne

Veľkými písmenami sa do histórie úvodných pretekov tohtoročnej sezóny Porsche Mobil1 Supercup zapísal slovenský jazdec Štefan Rosina, ktorý dojazdil na druhom mieste.


rosina.jpg

Napriek faktu, že pred pretekmi sa Štefan Rosina vyjadril, že mu bahrajnský okruh akosi nesedí, piatková kvalifikácia dopadla veľmi dobre keď vyjazdil tretie miesto v celkovom poradí za Reném Rastom a Nicholasom Tandym. V samotných pretekoch predviedol Štefan Rosina výborný štart a okamžite sa zaradil za vedúceho Rasta, kde zotrval až do cieľa a na úvodných pretekoch sezóny opäť Štofi po dlhšom čase zažiaril na pódiu. Na treťom mieste jazdiaci Tandy nakoniec neustál tlaku Jana Seyffartha, ktorý skončil v rámci týchto pretekov na bronzovej priečke, pred už spomínaným Tandym. Až s piatym miestom sa musel uspokojiť minuloročný víťaz Porsche Mobil1 Supercup Jeroen Bleekemon.

rosina-1.jpg

Zajtra ( v nedeľu 14.3.2010) pokračuje seriál Porsche Mobil1 Supercup druhými pretekmi sezóny. Slovenskí diváci majú možnosť sledovať výkony jazdcov ak si naladia o 10,00 hodine program Trojka STV.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri