Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2014 pozná prvú trojicu prihlásených

Tuesday, 10. 06. 2014 - 18:51, Public relations   

Dobšinský kopec 2014 pozná prvú trojicu prihlásených

Do štartu prestížneho slovenského podujatia zaradeného do vrcholného seriálu FIA Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu ostáva ešte sedem týždňov, už dnes ale organizátor eviduje prvých troch prihlásených súťažiacich.

Tibor Szabosi;co8c1842-5.jpg

Dvojicu českých jazdcov združených pod tímom Czech National Team, Petra Tykala jazdiaceho na formule Easter MTX a Vladimíra Konicara, ktorý sa v Dobšinej v dňoch 18. -20.júla 2014 divákom predstaví v spolupráci s BMW 2002TI dopĺňa slovenský Jantár Team a jeho jazdec Ján Miloň so Škodou Fabia WRC.

Tibor Szabosi;h7p9664.jpg

Po neskutočne naplnenom júnovom kalendári slovenských kopcových pretekov, ktorý má v pláne celkovo štvoricu pretekárskych víkendov, bude Dobšinský kopec 2014 v mesiaci júl jediným podujatím zaradeným do seriálu pretekov automobilov do vrchu na Slovensku. Aj z tohto dôvodu sa dá predpoklad, že na podujatie sa prihlási nielen rekordný počet zahraničných účastníkov, ale aj množstvo slovenských súťažiacich.

Zdenka Tamášová;img-0330-2.jpg

Či sa podarí prekonať rekord prihlásených sa dozvieme po 6.júli 2014, kedy končí elektronické prihlasovanie na Dobšinský kopec 2014. Prihlášku, ale aj denne aktualizovaný zoznam prihlásených nájdete na stránke www.prihlaska-sams.sk.

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2014

dk-reklamni-partneri-2014-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri