Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2010 - v neskoršom termíne

Tuesday, 25. 05. 2010 - 09:16, T. Szabosi   

Dobšinský kopec 2010 - v neskoršom termíne

Vážení motoristickí priatelia!

Veľmi neradi Vám musíme oznámiť, že prvý krát v histórii pretekov automobilov do vrchu Dobšinský kopec sa tieto neuskutočnia v plánovanom termíne a to aj napriek tomu, že organizačne sú už teraz prakticky pripravené a v rámci rozpočtu mesta finančne plne zabezpečené.

Tibor Szabosi;img_3215.jpg

Ten povestný takzvaný „škrt cez rozpočet" nám spôsobilo zrušenie súťaže v rámci verejného obstarávania.

 Tibor Szabosi;img_0927.jpg

Ako sme Vás informovali na našej internetovej stránke pred vyše mesiacom, vtedy pre Slovenskú správu ciest prebiehalo verejné obstarávanie na asfaltovanie viacerých úsekov ciest I. triedy, medzi ktoré bola zaradená aj celá naša pretekárska trať s tým, že ukončenie prác má byť do 4.6.2010. Žiaľ pred niekoľkými dňami sme sa dozvedeli, že súťaž bola zrušená a bude sa musieť zopakovať. Pre nás to ale znamená, že nový asfalt do plánovaného termínu pretekov 19.-20.6.2010 určite na trati Dobšinského kopca nebude.

 Tibor Szabosi;img_0197.jpg

Nuž a tak máme na výber. Buď preteky uskutočnime na oveľa horšom asfalte, než vlani, alebo ich presunieme, dúfajúc že nové obstarávanie už bude úspešnejšie, na neskorší termín. Nakoľko našim krédom nie je usporiadať preteky za každú cenu, ale usporadúvať preteky kvalitné a za podmienok, ktoré čo najviac minimalizujú nebezpečenstvá motoristického športu, rozhodli sme sa pre druhú alternatívu.

 Tibor Szabosi;img_2430.jpg

O každej novej skutočnosti, ktorú v tejto súvislosti zistíme, Vás budeme okamžite informovať.

Organizačný výbor PAV DK 2010

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri