Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Dobšinská zima 2013

Thursday, 27. 12. 2012 - 20:19, T. Szabosi   

Dobšinská zima 2013

Vážení motoristickí priaznivci,

dovoľte nám v závere roka 2012 poďakovať sa za podporu, ktorú ste nám prejavili počas uplynulej sezóny na automobilových pretekoch, ktoré sme v Dobšinej pre vás pripravili. Do nasledujúceho roka 2013 Vám želáme veľa zdravia, úspechov a tiež kopec dobrých, bezpečných a atraktívnych motoristických podujatí.

Jozef Pisch;1t1u0127-5.jpg

U nás, tak ako každý rok otvoríme motoristickú sezónu budúceho roku už v poradí XI. zimnou minirally „ Dobšinská zima 2013". Preteky sa uskutočnia 26. januára 2013 v Dobšinej a jej okolí. Srdečne vás pozývame na túto čoraz populárnejšiu súťaž, na ktorej okrem kvalitného štartového poľa, nebudú chýbať zaujímavé rýchlostné skúšky, vrátane tej klasickej a známej už z predchádzajúcich ročníkov: Vlčia dolina - Podkova.

Tibor Szabosi;co8c6530-ts.jpg

„Dobšinská zima 2013" je pre nás štartom do sezóny dvojnásobného jubilea, v rámci ktorého si pripomenieme štyridsiate výročie organizovania prvých pretekov automobilov do vrchu v Dobšinej a zároveň uskutočníme ich XXX. Ročník, ktorý bude znova zaradený do prestížneho seriálu Majstrovstiev Európy.

Tibor Szabosi;co8c7682-ts.jpg

Aj pre budúci rok sa spoliehame na Vašu priazeň a veríme, že i nastávajúca motoristická sezóna v Dobšinej prinesie všetkým jej účastníkom zaujímavé a príjemné zážitky.

Tibor Szabosi;co8c7320-ts.jpg

Prihláška a Zvláštne ustanovenia

Organizačný výbor DZ - DK 2013



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri