Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Dani Sordo má nového spolujazdca!

Friday, 06. 08. 2010 - 23:30, Katarína Ďurecová   

Dani Sordo má nového spolujazdca!

Dani Sordo a Marc Marti sa rozhodli s okamžitou platnosťou ukončiť spoluprácu. Sordo sa k celej veci vyjadril: „Potrebujem zmenu. Marc bol vynikajúcim spolujazdcom po celé tie roky, som mu vďačný a veľa som sa od neho naučil, ale myslím, že najlepšou vecou pre mňa je ukončenie našej spolupráce. Teraz sa vo svojej kariére môžem posunúť ďalej."

Sordovým novým spolujazdcom bude Diego Vallejo,  španielsky majster, ktorý má veľké skúsenosti s navigovaním rôznych jazdcov. „Poznám ho dlho a náš vzťah je veľmi dobrý. Už sme mali spoločný test, kde sme otestovali, či je jeho práca pre mňa vhodná. Som presvedčený, že je výborným spolujazdcom, ktorý mi veľmi pomôže v tomto období", hovorí o svojom novom spolujazdcovi Dani Sordo.

Marián Bazala;ms-bulharsko-965.jpg

Marc Marti bol spolujazdcom Daniho Sorda od roku 2005, ku ktorému prešiel po tom, ako Carlos Sainz, ktorého navigoval predtým, ukončil kariéru. O nezhodách medzi Sordom a Martim sa hovorilo už od švédskej rally, kde posádka zabudla odkryť otvor na nasávanie vzduchu do auta, čo malo za následok prehriatie auta, kvôli čomu musel Sordo zastaviť a stratil tak veľa času. Sordo dával túto chybu za vinu práve Marcovi Martimu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri