Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ďalšie víťazstvo v prospech CMM Media Sport

Tuesday, 04. 09. 2012 - 07:24, Miroslav Majláth   

Ďalšie víťazstvo v prospech CMM Media Sport

Víťazná séria CMM Media Sport Teamu pokračovala aj počas uplynulého víkendu, v rámci podujatia PAV Zvolen Ostrá Lúka. Zaslúžil sa oň opäť Tomáš „Srnka" Ondrej so svojim Mitsubishi Lancer EVO IX.


Tibor Szabosi;67c5659-1.jpg

Nielen Tomáš však bojoval v rámci predposledného pretekárskeho víkendu zaradenom do seriálu Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu, v hre bola hneď štvorica súťažiacich reprezentujúca Košický CMM Media Sport.

Tibor Szabosi;co8c7208-8.jpg

Najvyššie, ako sme už v úvode naznačili skončil Tomáš „Srnka" Ondrej, ktorému v cieli patrilo dva krát prvenstvo v skupine N, ale aj triede N nad dva litre. V oboch dňoch zajazdil najrýchlejšie časy, pričom v rámci tréningov dokázal aj poriadne zabaviť divákov okolo trate. „S víkendom som maximálne spokojný. Po oba dva dni som vyhral aj skupinu, aj triedu, čiže viac som už ani dokázať nemohol. V rámci absolútneho poradia to bolo rovnako dobré, predo mnou skončili iba formule a naozajstné kopcové špeciály, čiže je to dobré aj z tohto pohľadu. Navyše všetky moje autá, ktoré som na Ostrú Lúku doviezol fungovali bez problémov a domov ich odnášame bez akýchkoľvek porúch," zhodnotil pretekársky víkend Tomáš Ondrej.

Tibor Szabosi;co8c6853-7.jpg

Dva krát bronz v triede N nad dva litre si z Ostrej Lúky odviezol po oba dva dni aj manažér tímu CMM Media Sport a v tomto prípade aj jazdec v jednej osobe Martin Markovič, ktorý v ostrom pretekárskom vozidle Mitsubishi Lancer EVO IX sedel v rámci uplynulého víkendu absolútne prvý krát. „Bol to neskutočne dobrý pocit. Som z toho ešte stále unesený, napriek tomu, že v civilnom živote s Mitsubishi jazdím, ten pretekársky Mišiak je niečo úplne iné. Ďakujem celému tímu za perfektne pripravené auto a určite si to v budúcnosti budem chcieť vyskúšať ešte viac krát," vysvetľoval po pretekoch vysmiaty Martin Markovič.

Tibor Szabosi;67c4738-1.jpg

Tretím jazdcom tímu bol už všetkým dobre známy Jozef Jágrik, jazdiaci na Mitsubishi Lancer EVO VI. Jožo v sobotu zajazdil veľmi pekné časy, výsledkom čoho bolo štvrté miesto v skupine A, ale aj triede A nad dva litre, keď pred ním skončili iba vozidlá špecifikácie WRC. „Dnes sa mi naozaj išlo veľmi dobre. To auto, aj keď už má svoje roky je vyskladané perfektne. Napriek tomu, že sa mi išlo dobre, ma práve teraz skúsenejší kolegovia poučili, že by bolo v tomto momente asi lepšie trochu ubrať, aby som to niekde zbytočne neprepáli a nerozvešal okolo trate. Keďže si nechám rád poradiť, asi ich poslúchnem," povedal po sobotnej druhej súťažnej jazde Jozef Jágrik.

Tibor Szabosi;co8c5660-6.jpg

Ako Jožo povedal, tak aj spravil a hlavne v prvej súťažnej jazde v nedeľu trochu ubral. Nakoniec sa však ukázalo, že azda ubral až priveľa a v cieli to napokon stačilo až na piatu priečku v skupine, ale aj triede. „Som spokojný, že som sa mohol zúčastniť, ale aj s tým, že som v cieli. Bol to pekný víkend. V budúcoročnej sezóne sa vidíme na každých pretekoch," dodal v nedeľu podvečer Jozef Jágrik.

Tibor Szabosi;co8c6012-4.jpg

Posledným členom CMM Media Sport Teamu aj tu na Ostrej Lúke bol Pavol Horňák, ktorý jazdí na Lade 2107. Ten si z Ostrej Lúky v triede E1 do tisícšesťsto získal v sobotu striebro a v nedeľu bronz. „Som spokojný, síce v absolútnom poradí to nebolo bohviečo, ale v triede body domov veziem a to je podstatné. Stále sa ešte musím učiť a keďže už nie som najmladší ide to pomalšie. Hlavné je že som auto doviezol celé, bez poruchy karosérie až do cieľa," ukončil Pavol Horňák rozprávanie.

Tibor Szabosi;67c5751.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri