Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Čo nového v IRC?

Saturday, 02. 04. 2011 - 22:35, Katarína Ďurecová   

Čo nového v IRC?

V posledných dňoch sa vyrojilo množstvo menších správ, ktoré sa nejakým spôsobom týkajú IRC alebo jazdcov, ktorí v tejto sérii pretekajú. Prečítajte si, čo je nové u Bryana Bouffiera, Andreasa Mikkelsena, Nicolasa Vouilloza a Francoisa Delecoura, Nicolasa Klingera a taktiež na Rally of Scotland.

To, že Bryan Bouffier chce tento rok útočiť na titul šampióna IRC, je známa vec. Doteraz ale neboli presne potvrdené podujatia, na ktorých ho uvidíme. Včera však prebehla uzávierka prihlášok na druhé podujatie tohto ročníka IRC, Rally Islas Canarias, kde jeho meno figuruje. Ďalšie podujatia, na ktorých tohto Francúza v rámci IRC uvidíme, sú však stále neznáme. Potvrdený je ale Bouffierov štart na poľskom Rajde Swidnicki, kde bude štartovať ako inak s Peugeotom 207 S2000.

Petr Frýba;fryb6951.jpg

Ďalšia novinka sa týka predposledného podujatia v tohtoročnom kalendári IRC, ktorým je RACMSA Rally of Scotland. Táto rally sa uskutoční v termíne 7. - 9. októbra, čo je o týždeň skôr, ako bolo pôvodne plánované.

Willy Weyens;wiwhanninen005.jpg

Andreas Mikkelsen v rámci prípravy absolvuje šesť rally talianskeho šotolinového šampionátu. Prvé z týchto podujatí, Rally dell'Adriatico, sa išlo tento víkend a Mikkelsen v ňom skončil aj so svojou Škodou Fabia S2000 druhý za Andreom Navarrom s Mini S2000. Ešte začiatkom marca sa Mikkelsen v rámci prípravy na Rally Islas Canarias zúčastnil Ronde De La Giraglia, čo je lokálna rally na Korzike, ktorú vyhral.

Tibor Szabosi;co8c1377-1.jpg

Nicolas Klinger, ktorý naposledy navigoval mladého Belgičana Thierryho Neuvilla, vyhral Total Natal Rally, čo je podujatie juhoafrického rally šampionátu. Klinger tu navigoval Conrada Rautenbacha, ktorý v tomto šampionáte štartuje s Fordom Fiesta S2000.

Radek Vojtěchovský;img_9430.jpg

Na Tour de Corse, ktorá sa uskutoční v termíne 11. - 14. mája by sa mal za volantom Škody Fabia S2000 objaviť Nicolas Vouilloz. Potvrdený pre túto rally je už Francois Delecour, ktorý bude štartovať s továrnym Peugeotom 207 S2000.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri