Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Citroen a príliš málo času?

Thursday, 30. 12. 2010 - 01:11, Katarína Ďurecová   

Citroen a príliš málo času?

V Citroene sa obávajú, že neskoré vyjasnenie pravidiel zo strany FIA by mohlo Citroenu DS3 WRC spôsobiť na prvých podujatiach prípadné problémy.

Citroen DS3 WRC sa totiž prvého súťažného podujatia zúčastnil až počas tejto jesene, čo je v porovnaní so Xsarou WRC a C4 WRC výrazne neskoro. Xsara WRC pred svojou prvou plnou sezónou vo WRC, ktorá sa odohrala v roku 2003 najprv absolvovala 4 podujatia WRC v roku 2001 a následne ďalších 8 v roku 2002. Podobné to bolo aj Citroenom C4 WRC. Kvôli jeho vývoju v roku 2006 sa dokonca Citroen na rok oficiálne stiahol z majstrovstiev sveta.

Citroen Racing;citroen-ds3-wrc-2011-17.jpg

„Môže to byť pre nás zložité kvôli neskorému predstaveniu pravidiel zo strany FIA. Najmä čo sa týka motoru. Proste na testovanie nebolo toľko času, koľko by sme potrebovali. Na každého je teraz vyvíjaný veľký tlak, nie je to ako s C4, kde sme mali na prípravu oveľa viac času", priznáva isté obavy v tábore Citroenu manžér Sven Smeets.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri