Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Campana chce na Rallye Sanremo skončiť v top 5

Monday, 19. 09. 2011 - 15:00, Katarína Ďurecová   

Campana chce na Rallye Sanremo skončiť v top 5

Pierre Campana sa po vydarených Rallye Monte Carlo a Tour de Corse opäť raz tento rok predstaví v IRC. Na Rallye Sanremo by chcel skončiť, tak ako doma na Korzike, do piateho miesta.

„Nachádzam sa v strede veľmi vzrušujúceho obdobia v rally, ktoré bude mať veľký dopad na smer mojej kariéry v budúcnosti. Som šťastný, že mám možnosť sa túto sezónu zúčastňovať na WRC i IRC podujatiach - v šampionátoch, ktoré sú pre mňa rovnako dôležité. Bude pekné znova sa objaviť za volantom Peugeotu 207 S2000 v Sanreme - je to úžasné podujatie, na ktoré mám len pekné spomienky, keďže som tu v roku 2009 vyhral v kategórii dvojkoliek. Tím Munaretto je veľká skupina skutočných profesionálov, s ktorými sa výborne pracuje a všetci vždy zo seba vydáme to najlepšie, takže môj cieľ na tento víkend je skončiť v top 5. Myslím, že pri pohľade na moje predstavenie na Tour de Corse je to realistický cieľ. Tímu Munaretto a i Michelinu, s ktorými som si vybudoval výborný technický vzťah, som za túto možnosť extrémne vďačný. Som tu taktiež i vďaka podpore mojich sponzorov VP Racing Fuel, Sparco a Perin. Spoločne sme pripravení na všetky výzvy a s našim obvyklým profesionálnym prístupom chceme postupovať od jednej rýchlostnej skúšky ku druhej a počas toho chceme zo seba dostať to najlepšie predstavenie, akého sme schopní", vyjadril sa nepopierateľný kráľ PR tejto sezóny Pierre Campana.

Daniele Carta;54-tour-de-corse134.jpg

Pierra Campanu sme v poslednej dobe za volantom Peugeotu 207 S2000 nevideli - na posledných troch podujatiach, na ktorých štartoval, sa totiž objavil za volantom Mini John Cooper Works WRC, jedenkrát z toho dokonca pri svojej premiére vo WRC.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri