Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Bolo to také malé „Monte“, usmieva sa Melichárek

Wednesday, 05. 12. 2018 - 17:30, Ľuboš Kašický   

Bolo to také malé „Monte“, usmieva sa Melichárek

Napriek poruche prevodovky sa topoľčianska posádka tímu Zaneti Motorsport, Jaroslav a Erik Melichárkovci, vrátila z pražského Rallysprintu v dobrej pohode a už začala premýšľať o sezóne budúcej.

 

V Prahe sa počas uplynulého víkendu už tradične zišlo množstvo posádok, aby si zajazdili prestížny zimný 24.ročník Rallysprintu. Väčšina posádok to vzala správne s nadhľadom a prišla si súťaž vychutnať. Dôležité predsa bolo stretnúť sa s priateľmi, zajazdiť si a zabaviť seba aj divákov. Zvlášť, ak v noci napadalo trochu snehu, ktorý sa potom v priebehu súťaže začal topiť a vytváral „veselé“ podmienky na trati. A medzi takéto pohodové posádky môžeme jednoznačne zaradiť aj posádku tímu Zaneti Motorsport.

Tibor Szabosi;asf-6216-3.jpg

„My to netajíme. My sme si prišli pražský podnik užiť. Organizátori zasa pripravili super podujatie a náladu nám nepokazilo ani premenlivé počasie. Aspoň sme využili staré pneumatiky, ktoré si pamätajú ešte náš štart v Monte Carle,“ priniesol si pokojnú pohodu z Prahy Jaro Melichárek aj domov. „Na topiacom sa snehu sme sa dobre pošmýkali a pripomenuli sme si monacké podmienky. Priam by som povedal, že to bolo také malé „Monte“,“ smeje sa Jaro a my dodajme, že práve na podobných podmienkach v roku 2014, v slávnom Monte Carle, Jaro s Erikom skončili na vynikajúcom ôsmom mieste, čo je doteraz najlepší výsledok slovenskej posádky v histórii MS rely!

Tibor Szabosi;c30i4072-14.jpg

„V Prahe sa nám išlo dobre, no v polovici súťaže sa začala hlásiť prevodovka a tak sme dve rýchlostné skúšky pred koncom radšej odstúpili, aby sme neriskovali poškodenie auta,“ vysvetlil Melichárek predčasné odstúpenie z tohtoročného pražského Rallysprintu. „Samozrejme, že nás to nepotešilo, ale dôležité je, že sme stihli niečo odjazdiť a znova boli súčasťou vynikajúceho podniku, kam sa stále radi vraciame.“

Tibor Szabosi;c30i6066-12.jpg

Pre topoľčiansku posádku to bol v tejto sezóne už posledný štart a chlapci sú myšlienkami už viac v sezóne nasledujúcej. „Áno, celá naša pozornosť sa teraz sústreďuje na nasledujúcu sezónu,“ priznal Jaroslav Melichárek. „Prebiehajú prípravy a jednania. Už teraz sa naozaj tešíme na budúcoročnú sezónu. Kde a na čom však budeme štartovať, to prezradíme až keď sa jednania ukončia.“

Pozrite si aj galériu tímu Zaneti Motorsport zo súťaže.

zaneti-banner2.jpg

zaneti-banner3.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri