Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Armin Schwarz na SCORE Terrible‘s Primm 300 - Jasné víťazstvo

Saturday, 20. 09. 2008 - 18:32, Michal Kostka   

Armin Schwarz na SCORE Terrible‘s Primm 300 - Jasné víťazstvoVážení priatelia a priaznivci,
možno ste o tom už počuli: spolu s Martinom Christensenom sme v preteku Primm 300 dosiahli suverénne víťazstvo. Po troch stovkách míľ jazdy nehostinnou púšťou blízko Las Vegas, sme boli v cieli klasifikovaní ako prví v triede 1 (Unlimited Buggy) a v celkovom poradí sme sa prebojovali dokonca na tretiu priečku.



Aj vďaka 40-stupňovým horúčavám to bola jedna z najťažších súťaží v mojej kariére. Prvú časť súťaže, dve kolá, spolu približne 150 míľ, som v našej bugine sedel ja. Na trať som vyrazil ako prvý vo svojej triede, predo mnou boli len 800-koňové Trophy trucky. Hneď od štartu som sa snažil ísť čo najrýchlejšie, zároveň som však dával pozor na vozidlo, aby som ho Martinovi odovzdal v čo najlepšom stave. Hneď v prvom kole sa mi podarilo predbehnúť päť alebo šesť Trophy truckov, predo mňa sa však nedostal nikto.



Druhé kolo bolo o poznanie pomalšie, trať bola totiž po prvom prejazde neuveriteľne rozbitá. Najvyšší čas, aby do vozidla usadol Martin. Vďaka neuveriteľnému citu pre vozidlo udržal Martin vedenie aj počas zvyšných 150 míľ a v cieli sme tak mohli oslavovať naše víťazstvo. Bol to fantastický pocit! Veľké ĎAKUJEM však patrí všetkým členom nášho All German Motorsport tímu, ktorí znovu odviedli bezchybnú prácu.



Poďakovanie si zaslúži aj BF Goodrich, náš dodávateľ pneumatík. Počas tejto neskutočne náročnej súťaže sme mali len dva defekty, čo je výrazne menej ako naši konkurenti. Skúsenosti, ktoré BF Goodrich nazbieralo počas štvrťstoročia pôsobenia v tomto šport, predstavujú nezanedbateľnú časť nášho úspechu.



Ako to už chodí, pri oslave nášho víťazstva sme už rozmýšľali nad ďalším štartom. Pred sebou máme tú najväčšiu výzvu: Baja 1000! Prípravy sú v plnom prúde, čoskoro sa ozvem opäť.

Armin Schwarz





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri