Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Armin Schwarz: Dobrý štart do sezóny

Monday, 24. 01. 2011 - 22:27, Michal Kostka   

Armin Schwarz: Dobrý štart do sezóny

Drahí priatelia.

S Martinom Christensenom sme sa delili o kokpit našej AGM Jimco Buggy počas úvodnej súťaže tohtoročného šampionátu SCORE, Laughlin Desert Challenge (12. - 14. január) približne 120 kilometrov od Las Vegas. Tentoraz sme jazdili s buggy s motorom Chevrolet a môžem Vám povedať: 700 amerických koní má poriadny ťah, krútiaci moment je priam neuveriteľný. Je to akoby Vás nakopol slon.

www.armin-schwarz.com;Laughlin Desert Challenge 2009

Okruh bol, ako zvyčajne, náročný. Mnoho dlhých skokov, hlbokých koľají, veľkých hrbov. V triede sme skončili štvrtí a po prvý raz, čo na Laughlin Desert Challenge štartujeme, sme brali body. To je dobrá správa, pódium by však bolo lepšie. Miesto na ňom nám uniklo len kvôli zlému káblu zapaľovania, ktorý sme museli meniť počas sobotňajšej súťaže.

Piatkový večer bol úžasným predstavením lietajúcich strojov *. K víťazstvu nám chýbalo možno 15 centimetrov (6 palcov), šou to bola ale skutočne dych berúca. Skrátka a dobre, na vydarený štart v Laughlin budeme mať dobré spomienky.

www.armin-schwarz.com;Laughlin Desert Challenge 2009

Počas víkendu som s viacerými veľkými tímami hovoril o ich možnom štarte na Baja 300 Powerdays Germany (22. - 24. júl). A sľubujem, že v starom dobrom Nemecku sa objaví pár veľkých mien a veľkých áut.

Medzitým na tímovej základni AGM v Escondide v maximálnom nasadení pokračujú práce na našej vlastnej buggy. Sami to môžete vidieť: ideme naplno a je to skvelé.

S pozdravom,
Armin.

* pozn. autora: Laughlin Leap je prehliadkou bláznov snažiacich sa o čo najdlhší skok so svojimi dvojtonovými miláčikmi. Rekord od roku 2009 drží Larry Roesler, jeho trophy truck prekonal vzdialenosť 161 stôp a 6 palcov, čo je približne 49,2 metra.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri