Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Armin Schwarz: 16. SCORE Laughlin Desert Challenge

Sunday, 07. 02. 2010 - 14:25, Michal Kostka   

Armin Schwarz: 16. SCORE Laughlin Desert Challenge

Drahí priatelia, partneri a sponzori,

Vitajte pri mojej prvej správe roku 2010! V novom roku Vám želám zdravie, šťastie a úspech.

Zima bola krátka a hektická a novú sezónu šampionátu SCORE v polovici januára zahájil 16. ročník súťaže SCORE Laughlin Desert Challenge v južnej Nevade. Unikátna rýchla súťaž sa odohrala na 6,25 míle dlhom okruhu počas soboty a nedele.

01-20-autodreiviertelvorn.jpg

Prišli sme dobre pripravení. Cez zimu sme na tímovej základni AGM (All German Motorsports) v Ensenade dôkladne prepracovali súťažnú buggy. Upravili sme aerodynamiku a počas testov sa ukázalo že veľmi úspešne. Horúci vzduch je od motora odvádzaný podstatne efektívnejšie a naviac ako vítaný vedľajší efekt sme získali plochu na lepšiu prezentáciu našich sponzorov.

01-20-kurveaction-starkesrollen.jpg

Do súťaže sme vyrazili opatrne a všetko sa zdalo byť v poriadku. Už po dvoch míľach nám však zrazu úplne odišla prevodovka. Aby ste mali predstavu o tom aká bola trať náročná poviem len, že z dvadsať dva posádok ktoré v našej triede odštartovali ich do cieľa dorazilo len sedem. Ale tak to už chodí. Nulový bodový zisk pre nás znamená, že budeme musieť v zostávajúcich štyroch podujatiach útočiť na najvyššie pozície. A musím priznať že sa mi táto myšlienka páči. Veď nakoniec jazdec chce vyhrávať, nie len prísť do cieľa.

01-20-laughlin-start.jpg

Nasledujúcu šancu vybojovať si prvenstvo budeme mať od 12. do 14. marca na SCORE San Felipe 250 v Mexiku. Armin Kremer a Andy Aigner doplnia naše stavy na kompletnú zostavu dvoch vozidiel. Neviem sa dočkať chvíle kedy si opäť sadnem do kokpitu a vyrazím - tentokrát s úplne novou prevodovkou.

S pozdravom
Armin



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri