Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Albert Park je pripravený na ďalšiu šialenú jazdu

Thursday, 15. 03. 2012 - 22:10, Alexa Szafianová   

Albert Park je pripravený na ďalšiu šialenú jazdu

Príroda sa pomaly prebúdza z dlhého zimného spánku a zubaté slniečko nás vytrháva z mrazivej smutnej nálady. Avšak nie je to  len príroda, ktorá sa prebúdza. Po dlhých 112 dňoch sa kráľovská trieda motor športu vyspinkala do ružova. Na prvú adrenalínovú dávku sa môžeme tešiť už tento víkend, kedy sa sezóna Formuly 1 pre rok 2012 tradične odštartuje v austrálskom Melbourne.  

Vďaka predsezónnym testom si ako tak dokážeme predstaviť konkurencieschopnosť jednotlivých tímov a monopostov. Lenže až prvé preteky ukážu ich pravú silu, aspoň po ďalšiu vlnu všemožných vylepšení. Tento rok sa na štartovom poli stretne až šesť majstrov sveta. Ani oni sami však nevedia, čo očakávať od pretekov na Albert Parku. Majster sveta z predošlých dvoch sezón Sebastian Vettel neplánuje poľaviť. Jeho túžba po úspechu ani trocha neutíchla. „Skvelá vec tento rok je, že v skutočnosti nevieme, kde sme. Vyzerá to tak, že všetky tímy sú blízko k sebe, takže môžeme očakávať zopár prekvapení, " povedal Vettel počas prezentácie Red Bullu na pláži St. Kilda.

13796-en-espn.jpg

Rovnako Lewis Hamilton netuší, čo má očakávať od úvodných pretekov. „Nič neočakávam. Bol by som rád, keby som vyhral, ale nič nemôžeme očakávať. V každom prípade budeme pracovať tak tvrdo ako len môžeme, aby sme dosiahli čo najlepší výsledok," povedal novinárom. Na druhej strane mnohí nepredpokladajú víťazstvo pilotov Ferrari. Hoci Fernando Alonso nevylučuje možnosť, že budú bojovať o pódiové umiestnenia: „Som veľmi uvoľnený ohľadne možností nášho auta. Možno sme nedosiahli naše ciele, ale to neznamená, že sme pomalší ako ostatní. To sa nedozvieme až do soboty."

013797-en-espn.jpg

Po dvoch rokoch sa do kolotoču adrenalínových jázd vrátil aj Kimi Räikkönen. „Iceman" verí, že účelnosť nového Lotusu E20 mu zabezpečí uspokojujúce miesto na Albert Parku. „Neviem, kde budeme v porovnaní s ostatnými. Nikto to netuší. Budem sa snažiť so všetkých síl a potom uvidíme, kde skončíme. V rámci prvých pretekov chceme mať dobrý víkend bez väčších problémov a chýb."

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri