Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Rally komisia

A je tu! 2. Snehuliak Rally :)

Thursday, 03. 12. 2009 - 13:14, T. Szabosi   

A je tu! 2. Snehuliak Rally :)

 Ani sme sa nenazdali a je tu koniec ďalšej rally sezóny a tým aj čas nového „Snehuliaka".
Vlani pri príprave premierového ročníka sme váhali, či sa naša myšlienka na zorganizovanie stretnutia „rally blízkych" osvedčí aj v praxi. A zdá sa, že áno. Pokiaľ vieme, tak všetci účastníci vlaňajšej Rally Snehuliak sa cítili príjemne, dobre sa spoločne zabavili, niektorí viac a iní menej intenzívne si zasúťažili a preto pri odchode sme si sľubovali - repete o rok !

Rok sa s rokom zišiel a my sme začali pripravovať ročník druhý. Dohodli sme sa, že to, čo bolo dobré ponecháme a čo bolo menej dobré sa pokúsime vylepšiť. Posunuli sme trochu termín - to znamená, že toho roku sa stretneme o týždeň neskôr a to v dňoch 22. - 24.1.2010. Váhali sme nad priestormi, vlaňajšie sa nám páčili ale boli trochu tesné a dúfame, že toho roku, sa naša „rodinka" ešte rozrastie. Vhodné priestory sme našli v Hoteli Sorea v Lubovnianských kúpeloch.

Logo Snehuliak rally

Rozhodne ponechávame pôvodný formát stretnutia - čiže opäť to bude stretnutie rallistov o rally, s rally, po rally ... a pred rally. Zúčastniť sa ho môžu všetci aktívni účastníci slovenského rally šampionátu - jazdci, organizátori, rozhodcovia a tiež všetci členovia súťažných teamov, vítaní sú aj zástupcovia médii.

Rally Snehuliak začne v piatok 22. januára 2010 v podvečerných hodinách nepovinnými tréningovými jazdami. Ostrý štart sa uskutoční o 17:00 hodine v sobotu, 23. januára 2010. Príchod do cieľa bude individuálny :), najneskôr o 14:00 v nedeľu 24. januára 2010.

Bližšie informácie o pripravovanom podujatí nájdete na www.rallye.sk, kde postupne budeme zverejňovať všetky dokumenty a novinky o chystanom podujatí.


Organizačný výbor

 

Prihláška

Zvláštne ustanovenia

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri