Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

2. Kysucko-Oravský Pohár

Tuesday, 16. 08. 2011 - 09:16, Daniel Mandzi   

2. Kysucko-Oravský Pohár

Občianske združenie HILLCLIMB RACING TEAM /Marián Matúš, Erich Achs, Milan Pokorný, Vlado Lalik a ďalší/ si Vás v spolupráci so starostami obcí Nová Bystrica a Oravská Lesná dovoľuje pozvať 20.-21. augusta na „2. Kysucko-Oravský Pohár".

plagata2-0.jpg

Na rozmedzí Kysúc a Oravy v nádhernej prírode je pripravená trať dlhá 5600m, s takmer trvalým stúpaním a celkovým prevýšením 260m a zvodidlami po celej dĺžke trate. Trať v sebe kombinuje rýchlosť s 19 zákrutami v meniacich sa pasážach a umožní vyrovnané preteky pre všetkých aktívnych nadšencov motoristického športu. Všetkým štartujúcim, ktorí nemajú zaplatenú licenciu LMBC naše občianske združenie zaplatí jednorazovú víkendovú licenciu.

Tibor Szabosi;_mg_2382.jpg

Podmienkou štartu je bezpečnostný rám, minimálne štvorbodové pásy a hasiaci prístroj na automobile s ktorým budete štartovať.

Tibor Szabosi;_mg_2559.jpg

Po ročnej prestávke sa tak obyvatelia okolitých obcí môžu tešiť na jazdcov aj techniku, ktorá sa žiaľ v roku 2010 na Novej Bystrici neobjavila. Môžu sa tešiť aj na Teba a Tvoj tím?

Tibor Szabosi;img_4718.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri