Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Zeman s Konfalom uzavreli sezónu na 14. AUTO SHOW 2023 víťazstvom v triede

Tuesday, 21. 11. 2023 - 08:30, Miroslav Majláth   

Zeman s Konfalom uzavreli sezónu na 14. AUTO SHOW 2023 víťazstvom v triede

Posledné tohtoročné rally podujatie, 14. AUTO SHOW 2023 v sebe zahŕňalo aj posledné kolo tohtoročného Minirally Cupu. V triede A1 na Slovakia Ringu zvíťazili Zeman s Konfalom.

 

T. Szabosi;jm1a9058.jpg

Stano Zeman s Janom Konfalom a ich Suzuki Swift 1,3 GTi 4x4 cestovali na Slovakia Ring, na 14. AUTO SHOW 2023 už ako víťazi triedy A1 v rámci seriálu Minirally Cup 2023. Toto víťazstvo získali už v predstihu na Rally Liptov, napriek tomu absolvovali aj posledné kolo seriálu a opäť slávili úspech.

T. Szabosi;asf74760-5.jpg

Na Slovakia Ringu ich čakalo päť náročných rýchlostných skúšok. Tie však  všetky „dali na pána“ a výsledkom bolo víťazstvo v triede A1, ako aj dvanáste miesto absolútneho poradia v rámci posledného kola seriálu Minirally Cup 2023.

T. Szabosi;jm1a0095.jpg

„Napriek faktu, že sme už v predstihu mali zabezpečené víťazstvo v triede A1 v rámci tohtoročného Minirally Cupu, na Slovakia Ringu sme boli rozhodnutý štartovať. Tunajšie trate sa nám páčia, organizátor každý rok zvláda všetko perfektne a časový harmonogram je vždy dodržaný presne na minútu. Aj v tomto roku bola trať veľmi dobre pripravená a nám sa od začiatku jazdilo super. Po piatich rýchlostných skúškach sme v cieli mali náskok pred druhou posádkou v našej triede viac ako trištvrte minúty. Sme maximálne spokojní. V rámci 14. AUTO SHOW 2023 sme uzavreli našu tohtoročnú sezónu, ktorá bola vydarená. Absolvovali sme nielen seriál Minirally Cup, ale vyskúšali sme si aj  niektoré z majstrovských podujatí v rámci seriálu RRP. Verím, že sme našou činnosťou a výsledkami potešili aj všetkých našich partnerov, ktorým sme vďační za podporu. Vďaka patrí aj našim rodinám, sme radi, že nám túto „úchylku“ doma tolerujú,“ zhodnotil v cieli súťaže Stanislav Zeman.

T. Szabosi;jm1a0111-1.jpg

Stana s Janom a ich autodielňu teraz čaká kompletná kontrola vozidla Suzuki Swift 1,3 Gti 4x4. V rámci nej bude treba zrepasovať, ale vymeniť niektoré súčiastky, následne auto poskladať a pripraviť ho tak na budúcoročnú sezónu. Kde a v akom seriáli sa popradská dvojica predstaví, ostáva ešte tajomstvom. Toto tajomstvo odhalíme pred štartom prvého podujatia.

T. Szabosi;asf73844-8.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri