Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Zasa tie dievčatá! Monako aj Soči chcú ignorovať zákaz grid girls!

Saturday, 07. 04. 2018 - 08:18, Ľuboš Kašický   

Zasa tie dievčatá! Monako aj Soči chcú ignorovať zákaz grid girls!

Celkom sympatická správa prišla zo zákulisia F1, ktorá reaguje na nový trend Liberty Media zakázať pekné dievčatá na štartovom rošte a nahradiť ich deťmi.

 


Pred štartom sezóny 2018 rozhodol nový americký majiteľ F1, Liberty Media, že zakáže na štartovom rošte pekné grid girls. My o tomto rýchlokvasenom rozhodnutí môžeme veľa polemizovať, no ak väčšina sklopila uši a pokorne to prijala, tak v Monte Carle a v Rusku sa rozhodli postaviť proti tomu.

Martin Trenkler;17it-atmosphere-16.jpg

„Dievčatá sú krásne a priťahujú objektívy. Robia nám dobrú reklamu," vraví šéf prestížne monackej veľkej ceny, Michel Boeri. „Okrem tohto rozhodnutia s Liberty Media nemáme problém. Naši americkí priatelia to robia pod vplyvom určitého hnutia, no naše hostesky pracujú v modelingu a v PR a sú dobre platené. Prečo by sme im to mali zakazovať?"

Martin Trenkler;17it-atmosphere-08.jpg

Rovnaký názor má aj Dimitrij Kozak zo Soči, ktorý potvrdil, že Rusi chcú mať tiež grid girls a nie deti na štartovom rošte. „Deti sa hodia na futbal, ale v automobilovom športe sú najlepším riešením pekné dievčatá. Pokúsime sa oživiť túto tradíciu, navyše ak naše dievčatá sú najkrajšie," usmieva sa Kozak. Bude zaujímavé sledovať, či sa tieto protestné nasadenia „špeciálnych jednotiek" grid girls podaria a ako na to zareaguje Liberty Media. Prestížnu GP Monte Carla určite nebude chcieť stratiť, no pikantnejšie bude, ako sa postaví k ruskej alternatíve.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri