Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Testy Tänaka, Mikkelsena, Lindroosa, Kruudu a Paddona

Tuesday, 26. 07. 2011 - 18:06, Katarína Ďurecová   

Videá: Testy Tänaka, Mikkelsena, Lindroosa, Kruudu a Paddona

Testy na Rally Finland už za sebou majú jazdci pomaly všetci jazdci, ktorí nastúpia do tejto rally za volantom WRC špeciálu (videá z testov Sébastiena Ogiera, Sébastiena Loeba a Krisa Meeka nájdete tu, testy Kimiho Raikkonena a Pettera Solberga nájdete tu, videá z testovania Jariho-Mattiho Latvalu a Daniela Oliveiru nájdete v tomto článku a nakoniec videá z testov Mikka Hirvonena, PG Anderssona a opäť raz Jariho-Mattiho Latvalu nájdete tu), pozrite si i videá z testov jazdcov, ktorí sa vo Fínsku predstavia v iných kategóriách; konkrétne v SWRC a PWRC.

Na prvom videu uvidíte zábery z testu mladého a veľmi rýchleho Estónca Otta Tänaka, ktorý vo Fínsku bude štartovať za volantom svojej Fiesty S2000 v kategórii SWRC. V rovnakej kategórii sa predstaví i dvojica Andreas Mikkelsen, Joonas Lindroos. Tí nastúpia so Škodami Fabia S2000 tímu Volkswagen a zábery z ich testovania uvidíte na druhom videu. Testy má za sebou i ďalší Estónec štartujúci v SWRC Karl Kruuda. Jeho test uvidíte na treťom videu. Štvrté a posledné video zachytáva onboard z testu Novozélanďana Haydona Paddona, ktorý túto sezónu bojuje o titul v kategórii PWRC. Všetky štyri videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Radek Vojtěchovský;img-1336-1.jpg

Pavel Janiš;foto142.jpg

Vladislav Maschl;img-4416-2.jpg

Radek Vojtěchovský;img-6118.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri