Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Latvala, Hirvonen a Andersson testovali na Fínsko

Saturday, 23. 07. 2011 - 21:13, Katarína Ďurecová   

Videá: Latvala, Hirvonen a Andersson testovali na Fínsko

Testy továrneho tímu Fordu vo Fínsku pokračovali, po prvých videách z dvojdňového testu Jariho-Mattiho Latvalu (nájdete ich v tomto článku), sa na internete objavili i videá ďalšie. Dvojdňový test na fínskych tratiach má už za sebou i jeho tímový kolega Mikko Hirvonen, ktorého prvý deň testov sa odohrával v skutočne zložitých podmienkach - vo Fínsku boli v ten deň silné búrky a silné vytrvalé dažde, čo sa odrazilo i na stave testovacích tratí. V druhý deň už bolo počasie značne lepšie.

Najprv si pozrite tri videá z testu Jariho-Mattiho Latvalu, ktorý má zo svojho Fordu Fiesta RS WRC po dvojdňovom teste veľmi dobrý pocit (celé jeho vyjadrenie o testoch i o nadchádzajúcej Rally Finland nájdete v tomto článku). Na všetkých troch videách uvidíte okrem iného i pekné skoky, v prvom videu je navyše i vynikajúci onboard z jazdy Latvalu, ktorý rozhodne stojí za to vidieť. Videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Václav Fiala;img-4576.jpg

Radek Vojtěchovský;img_9854.jpg

Vladislav Maschl;img-9021.jpg

Ďalšie tri videá sú z testu Mikka Hirvonena; prvým je reportáž fínskej televízie z prvého dňa jeho testov, ďalšie dve videá sú z dňa druhého. Videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Vladislav Maschl;img-9069-2.jpg

Davide Monai;52.jpg

Radek Vojtěchovský;img_9904.jpg

Test na fínskych tratiach má za sebou i švédsky jazdec PG Andersson, ktorý sa na Rally Finland predstaví za volantom Subaru Imprezy WRX Sti R4 z dielne tímu Tommi Mäkkinen Racing. Pozrite si pekný zostrih z jeho testu, prehráte ho kliknutím na nasledujúcu fotografiu:

Vladislav Maschl;img-1784-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri