Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Latvala a Oliveira testovali vo Fínsku

Wednesday, 20. 07. 2011 - 16:18, Katarína Ďurecová   

Videá: Latvala a Oliveira testovali vo Fínsku

Po tom, ako si fínske trate na teste odskúšali všetci jazdci, ktorí na Rally Finland nastúpia s Citroenmi a taktiež i továrny tím Mini (videá a fotografie z nehodami popretkávaných testov Sébastiena Ogiera, Sébastiena Loeba a Krisa Meeka nájdete v tomto článku a videá z testu Kimiho Raikkonena a Pettera Solberga nájdete tu), prišiel na rad okrem iného i továrny tím Fordu.

Jarri-Matti Latvala si rýchle fínske trate za volantom Fordu Fiesta RS WRC odskúšal včera (19. 7. 2011). Dve videá z jeho testu prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Radek Vojtěchovský;img_9036.jpg

Vladislav Maschl;img-9601.jpg

Rovnako včera vo Fínsku testoval i Daniel Oliveira za volantom Mini WRC svojho Brazil World Rally Teamu. Z jeho testu sú k dispozícii taktiež dve videá - prvé z nich je vyše šesť a pol minútový zaujímavý onboard z jeho jazdy, druhé je krátke video, na ktorom odhaľuje zmenený dizajn svojho Mini, ktoré išlo viac do žlta. Obe videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Radek Vojtěchovský;img-0737-3.jpg

Vladislav Maschl;crw-9322.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri