Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Marcus Gronholm zvažuje návrat do WRC

Sunday, 24. 07. 2011 - 10:54, Katarína Ďurecová   

Marcus Gronholm zvažuje návrat do WRC

Podľa informácií britského serveru Autosport je možné, že v prípade Marcusa Gronholma uvidíme (ďalší) návrat do WRC. Fína že vraj veľmi zaujíma projekt Volkswagenu a vôbec by sa nebránil pomôcť im s vývojom ich Pola R WRC.

„Rozhodne neuvažujem o návrate a vyzvaniu Sébastiena Loeba, alebo o niečom takom. Ale bolo by veľmi zaujímavé, ak by mi ľudia z Volkswagenu zavolali. Áno, určite by som im budúci rok rád pomohol, bolo by pekné pracovať s novým konštruktérom na vývoji ich auta", hovorí 43-ročný Marcus Gronholm.

Martin Trenkler;gronholm.jpg

Gronholm ukončil svoju súťažnú kariéru vo WRC v roku 2007, odvtedy sme ho ale pár krát mohli v tejto kategórii vidieť štartovať na vybraných podujatiach, naposledy minulý rok vo Švédsku. Gronholm, ale svoju pretekársku kariéru úplne neukončil - stále sa objavuje na rôznych rallycrossových podujatiach a priznal, že ho veľmi láka i Dakar.

Čo sa ale týka jeho ďalšieho pôsobenia vo WRC, tak otázka je jasná - zavolajú tomuto dvojnásobnému fínskemu majstrovi sveta ľudia z Volkswagenu?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri