Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Nogier: Kimi túto rally miluje

Sunday, 24. 07. 2011 - 14:24, Katarína Ďurecová   

Nogier: Kimi túto rally miluje

Ďalší z fínskych jazdcov, ktorí budú chcieť na domácej pôde uspieť, je Kimi Raikkonen. Ten zatiaľ na Rally Finland štartoval dvakrát - raz nedokončil a raz finišoval na nie práve najlepšom 25-tom mieste. Čo od neho tento rok očakáva Benoit Nogier?

„Kimi túto krajinu a túto rally miluje. Svoj dvojdňový test si skutočne užil a s autom sa mu po ňom zaobchádza podľa jeho predstáv. K celej veci pristupuje logicky. Počas testu bol taký, ako vždy, nevzrušený a vyrovnaný a chladný. Road show mu pomôže znovu si navyknúť atmosféru tejto rally. Dúfame, že predvedie konzistentný výkon a priblíži sa k jazdcom na čele", hovorí po testoch s Kimim Raikkonenom šéf Citroen Racing Technologies Benoit Nogier. Videá z Raikkonenovho testu nájdete v tomto článku.

Václav Fiala;img-4764.jpg

Road show, ktorú spomínal vo svojom prehlásení Nogier, sa uskutoční v Helsinkách už dnes (24. júla 2011). Okrem Kimiho Raikkonena sa na nej predstaví i ďalší jazdec Citroenu - Sébastien Loeb.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri