Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Veľká premiéra Ondřeja Bisahu na Rallye Monte Carlo 2017

Friday, 27. 01. 2017 - 21:11, Ľuboš Kašický   

Veľká premiéra Ondřeja Bisahu na Rallye Monte Carlo 2017

V roku 1911 sa zrodila legenda menom Rallye Monte Carlo. Až do 50-tych rokov minulého storočia bola jedinou súťažou svojho druhu a štartovať v nej bolo prestížnou udalosťou.

 

Tibor Szabosi;c30i4826-2.jpg

V ročníku 1953 sa o to pokúšalo dokonca až neuveriteľných 440 posádok! V tomto roku ich síce zďaleka toľko nebolo, no pribudla medzi nimi jedna zaujímavá česká posádka. Debut v majstrovstvách sveta rely absolvovali Ondřej Bisaha a Jiří Hovorka. Určite nešli zvíťaziť, no ak chceli uspieť so cťou, tak rešpekt z veľkých mien rýchlostných skúšok a extrémne náročných podmienok museli nechať doma. A podľa výsledku sa zdá, že tak aj urobili.

Tibor Szabosi;asf-0177.jpg

V silnej konkurencii 73 štartujúcich posádok (dokončilo 54) vyjazdili výborné 20.miesto v absolútnom hodnotení a v triede RC2 dokonca dosiahli na body, keď vybojovali 10.miesto! Na debutanta vo WRC fantastický výsledok.

Tibor Szabosi;c30i4831-4.jpg

To, ako sa tento úspech posádky CERS Performance Rally Teamu rodil, zachytáva nasledujúca krátka reportáž z 85.ročníka legendárnej Rallye Monte Carlo.

Tibor Szabosi;c30i5065-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri