Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

V. kolo ŠKBM Rally Šprintu v Drienovci

Thursday, 11. 10. 2012 - 10:33, Zdenka Frývaldská   

V. kolo ŠKBM Rally Šprintu v Drienovci

V spolupráci s obcou Drienovec a pod záštitou jej starostu Ing. Tibora Kočiša sa Športovému oddielu Bodva podarilo pripraviť v tejto obci 2. ročník amatérskych automobilových pretekov.

 

Zdenka Tamášová;img-7713-3.jpg

ŠK Bodva - oddiel Motoršportu, na čele s riaditeľom pretekov Ľudovítom Harsányim pripravili na nedeľu, 14.10., už piate kolo Majstrovstiev ŠKBM Rally Šprintu 2012 Moldava. To sa uskutoční pod názvom Rally Šprint Drienovec a privíta veľké množstvo motoršportových fanúšikov a nadšencov rýchlych áut.

Zdenka Tamášová;img-8230-2.jpg

Pre jednotlivých jazdcov i súťažné posádky bude pripravená asfaltovo - šotolínová trať o celkovej meranej dĺžke približne 4500 metrov. Súťažiaci absolvujú tri jazdy a podľa dosiahnutých časov v nich sa rozhodne o absolútnom víťazovi i víťazoch jednotlivých tried. Preteky odštartujú o 9:30 hod. ráno, pričom vyhlasovanie výsledkov prebehne pár minút po dojazdení posledného vozidla do cieľa.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri