Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Jozef Béreš sa v Klečenove predstavil s Audi S1

Sunday, 07. 10. 2012 - 00:56, Zdenka Frývaldská   

Jozef Béreš sa v Klečenove predstavil s Audi S1

Už aj slovenskí diváci mali konečne možnosť vychutnať si na vlastné oči i uši "nové" Audi S1 Jozefa Béreša. Ten sa stal víťazom druhého ročníka Amatér Rallye Košický Klečenov.

 

Zdenka Tamášová;img-5298-4.jpg

Po kratšej prestávke nastala opäť doba amatérskych podujatí, čo potvrdzuje aj ich plný kalendár pre mesiac október. Prvé tohtomesačné preteky sa rozhodol usporiadať jmv motorsport, ktorý na 6.10. pripravil 2. ročník Amatér Rally Košický Klečenov. Už minuloročná vysoká účasť pretekárov ukázala kvalitu organizátora a aj súťažnej trate a tento rok to len potvrdila. Na štart sa ráno po desiatej hodine postavilo 68 súťažiacich, ktorých čakali tri ostré jazdy. Už tá prvá z nich sa stala nešťastnou pre dvoch z nich, ktorí havarovali na jednom z retardérov. Jazdcom sa našťastie nič nestalo, odniesla si to "len" technika. Problémy postretli neskôr viacerých, a tak ich do cieľa dorazilo napokon 59.

Zdenka Tamášová;img-4866-4.jpg

Najrýchlejšie časy počas celého dňa predvádzal Jozef Béreš jun., ktorý sa na domácej pôde po prvýkrát predstavil s Audi S1 a hneď aj vyhral. So stratou desiatich sekúnd za ním dorazil Dominik Benček a ďalších pár sekúnd aj Alexander Baffy. Súťažiaci boli rozdelení do siedmich kategórií. V tej najslabšej PD1 sa tešil Roman Tutko, v silnejšej PD2 Alexander Baffy, v triede do dvoch litrov Peter Danielis a v objemovo najsilnejších vozidlách Jozef Béreš. Zadokolky si rozdelili Marek Pazderák a Tomáš Bátory. Najrýchlejšou ženou bola Michaela Krbaťová a juniorom Milan Škopinský.

Zdenka Tamášová;img-5497-7.jpg

Najbližšie podujatie PD AUTOSPORT CUP 2012 sa uskutoční 21.10. v Šaci, kde sa rozhodne aj o absolútnom víťazovi pohára. Medzitým si môžu súťažiaci zapretekať v Drienovci, kde sa 14.10. uskutoční ďalšie kolo ŠKBM Rally Sprintu.

Fotogaléria

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri