Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

V Drienovci sa z prvého miesta tešil Marek Pazderák

Tuesday, 16. 10. 2012 - 10:18, Zdenka Frývaldská   

V Drienovci sa z prvého miesta tešil Marek Pazderák

Prvé absolútne víťazstvo dosiahol v nedeľu na Rally Sprinte Drienovec košický jazdec Marek Pazderák. Svojich súperov porazil na Lade VFTS.

 

Zdenka Tamášová;img-6225-3.jpg

V nedeľu 14.10. sa v obci Drienovec uskutočnilo posledné kolo Majstrovstiev ŠKBM Moldava 2012. Asfaltovo - šotolínovú trať absolvovalo až do cieľa dokopy 54 jazdcov, resp. posádok. Najväčšími adeptmi na víťazstvo boli Peter Danielis, Ladislav Rišpán a Marek Pazderák. Najrýchlejším z nich bol práve posledný menovaný, ktorý potvrdil svoju stále zlepšujúcu sa formu a v dvoch meraných kolách zvíťazil s celkovým náskokom takmer dvoch sekúnd pred Petrom Danielisom. Na stupňoch víťazov túto dvojicu doplnil ešte Tomáš Bátory.

Zdenka Tamášová;img-5582-5.jpg

Súťažiaci boli rozdelení do siedmich kategórií. V tej objemovo najslabšej si prvé miesto odniesol Peter Danielis, druhé Roman Tutko a tretie Daniel Frajtko. Výbornú piatu priečku obsadila Milada Tverďáková na sériovom Favorite a porazila tak väčšiu polovicu chlapov vo svojej triede. V P2 nad 1300 ccm získal najvyššiu pozíciu Róbert Béres nasledovaný Miroslavom Jakubom a najrýchlejšou ženou celých pretekov, Michaelou Debnárovou. V slabších zadokolkách sa tešil Zoltán Pelegrin a v silnejších absolútny víťaz, Marek Pazderák. Štvorkolky patrili jednoznačne Ladislavovi Rišpánovi. Nespomenutou ostala ešte juniorská kategória, v ktorej tentokrát jazdilo až 9 pretekárov, z ktorých si prvú priečku odniesol Dominik Pelegrin.

Zdenka Tamášová;img-6187-1.jpg

V celkovom hodnotení pohára sa absolútnym víťazom stal Ladislav Rišpán, ktorý v piatich pretekoch nazbieral dokopy 32 bodov. Vyhodnotenie pohára prebehne 10.11. v penzióne Bodva v Moldave.

zt

Fotogaléria

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri