Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Tá pravá šou znamená viac ťahať ručnú brzdu

Tuesday, 21. 11. 2023 - 19:52, Public relations   

Tá pravá šou znamená viac ťahať ručnú brzdu

Na slovenský objav sezóny, posádku Robert Kolčák a Zuzana Lieskovcová, čakajú už iba dve tohtoročné súťaže na ktorých sa svojou jazdou chcú poďakovať fanúšikom za ich podporu a vzájomne si to užiť.

 

T. Szabosi;asf78853-4.jpg

U našich západných susedov sa už stalo tradíciou, že sezóna automobilových súťaží končí sériou diváckych podnikov. Tie posledné dva – Mikulášska Rally v Slušoviciach a Pražský Rallysprint - sa vzájomne dopĺňajú a ladia svoje termíny. Aj preto sa tentoraz súťaž na východnej Morave posunula už na novembrový termín, no nič to nezmení na podstate súťaže a jej formáte. Jazdiť sa znova bude na tradičných úsekoch okolo dostihovej dráhy a na ereske na Kopnej.

T. Szabosi;asf-7610-7.jpg

Táto dvojička úsekov sa zopakuje v troch sekciách. Nemení sa ani jednodňový formát súťaže. Oproti predošlým ročníkom sa však ešte väčší dôraz kladie na šou pre divákov. Dôkazom toho sú dve špeciálne ceny. Prvá ocení hneď tri posádky, ktoré jazdu na okruhu okolo slušovickej dostihovej dráhy pojmú najviac ako šou.

T. Szabosi;jm1a1311.jpg

Víťaz tejto ceny dostane voľný vklad na štart v nasledujúcom ročníku na Kopnej. Na druhom úseku je pripravená cena od chovateľa bernardínov, keďže sa bude jazdiť v okolí chovateľskej stanice. Dostane ju nie najrýchlejšia posádka, ale tá, ktorá dokáže zajazdiť najtesnejší časový rozdiel medzi prvým a druhým prejazdom na tomto úseku.

T. Szabosi;jm1a9790-1.jpg

„Je to moja prvá sezóna a na niečom takom som ešte neštartoval. Veľa som však o tom počul a naozaj sa na to teším. Vnímam to ako šou pre pobavenie a poďakovanie sa fanúšikom za celú sezónu, a podľa toho budem aj jazdiť,“ vraví Robo Kolčák, ktorý už tento víkend vyštartuje na svoju mikulášsku premiéru v Slušoviciach.

T. Szabosi;jm1a1480-1.jpg

„Pre mňa šou znamená viac ťahať ručnú brzdu, šmýkať sa, nehľadieť na výsledok a zabávať sa. V našom tíme sme sa rozhodli, že si nasledujúce dva podniky na záver sezóny poriadne užijeme a s nami si ich užijú aj diváci.“

T. Szabosi;asf71236.jpg

Robo Kolčák sa na českú misiu vydáva so svojou spolujazdkyňou Zuzanou Lieskovcovou a Škodou Fabia R5. Vo farbách Chooligan Rally Teamu nebude chýbať ani posádka Mareka Špavelka, ktorého Ford Fiestu Rally3 bude navigovať Matúš Lejko. V Slušoviciach sa štartuje v sobotu 25. novembra o desiatej a na posádky čaká 25 meraných kilometrov.

T. Szabosi;jm1a4253.jpg

Presne o týždeň neskôr, v sobotu 2. decembra, potom na Strahove o ôsmej ráno posádky vyrazia na 36 ostrých kilometrov Pražského Rallysprintu. O tom, ako si to naše posádky užili vás samozrejme budeme informovať.

B. Štrauch;dsc-2751-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri