Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Maďarsko

Pozvánka na Mikulás rallye

Friday, 16. 11. 2012 - 17:47, Daniel Mandzi   

Pozvánka na Mikulás rallye

Už 16. ročník tejto obľúbenej rozlúčky so sezónou rally na šotoline sa uskutoční v dňoch 8. - 9. decembra 2012 v maďarskom Veszpréme a jeho okolí.

Organizátorom podujatia, ktoré je toho roku zaradené aj do Rakúsko - Maďarského šotolinového rally pohára je spoločnosť Laroco MSC v spolupráci s Marco Racing Teamom.

Michal Kostka;img-4213-3.jpg

Po úspešnej premiére na tohoročnej júlovej Veszprém Rallye sa centrom súťaže stane aj teraz športová hala vo Veszpréme - Veszprém Sport Aréna. Na rozľahlých parkoviskách v jej okolí bude priestor pre servisné parkovisko súťaže a uzavreté parkovisko.

Michal Kostka;img-4575-3.jpg

V sobotu 8. decembra začína súťaž výdajom itinerárov a obhliadkou trate, popoludní v čase od 12:00 do 14:30 prebehnú administratívne a technické preberania.

Štart súťažnej časti je naplánovaný na nedeľu 9. decembra  o 9:00 a prvé posádky by mali do cieľa súťaže dôjsť o 15-tej hodine.

Michal Kostka;img-4773-4.jpg

Pre súťažiacich je pripravená trať, ktorej súčasťou budú rýchlostné skúšky s celkovou dĺžkou 68 km, pričom dĺžka jednej z tratí je až 19 kilometrov. Čo sa týka povrchu, 39 % ho tvorí asfalt a 61% šotolina.

V prílohe tejto pozvánky nájdete maďarskú a anglickú verziu Zvláštnych ustanovení a prihlášku. Výška prihlasovacieho vkladu je približne 240 Eur. Srdečne vás na našu súťaž pozývame

Organizačný výbor

16. Mikulás rallye



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri