Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Maďarsko

Medzi "All Stars" v Maďarsku aj Jozef Béreš

Saturday, 13. 10. 2012 - 01:14, Zdenka Frývaldská   

Medzi

Pri maďarskom meste Pécs sa bude odohrávať ďalší diel Maďarského šampionátu v rally. Jeho názov je Baranya Kupa 2012 a uskutoční sa v dňoch 19.- 21.10. Audi S1 príde prevetrať aj Ďodi Béreš.

 

Zdenka Tamášová;img-0711-5.jpg

Po Česku a Slovensku prišlo tentoraz na rad aj Maďarsko. Práve tam predstaví Ďodi Béreš počas podujatia Baranya Kupa svoje "neskutočné" Audi S1. Preteky zaradené do FIA CEZ Trophy v historikoch, Maďarského šampionátu v rally, rally 2 i historikoch, tiež Sprintu a All Stars sa uskutočnia už počas nadchádzajúceho víkendu a privítajú celú maďarskú špičku. Na trati dlhej 423 kilometrov, z čoho 33 % tvoria rýchlostné skúšky sa predstavia známi jazdci ako Norbert Herczig, István Petho, Zsolt Kakucsi či náš Jozef Béreš. Ten však odštartuje len v rámci All Stars.

Gábor Tóth;194-7.jpg

Preteky odštartujú prvou rýchlostnou skúškou v sobotu podvečer o 17:03 hod. Rovnakú skúšku si posádky zopakujú ešte raz o hodinu a pol neskôr, čím uzavrú prvý súťažný deň. Nedeľa sa začne v skorých ranných hodinách, už o 6:38 hod. Prví súťažiaci dorazia do cieľa krátko po pol piatej poobede.

Gábor Tóth;015-17.jpg

Zvláštne ustanovenia

Zoznam prihlásených ORB + All Stars
Zoznam prihlásených Rallye 2
Zoznam prihlásených Historic
Zoznam prihlásených Sprint

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri