Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Pôjde Nico Rosberg do politiky? Formulu E odmieta

Thursday, 02. 02. 2017 - 07:17, Ľuboš Kašický   

Pôjde Nico Rosberg do politiky? Formulu E odmieta

Úradujúci majster sveta F1 po odchode z kráľovskej disciplíny zatiaľ neplánuje žiadne krútenie volantom. Čo zamýšľa ďalej?

Vo veku 31 rokov skončiť kariéru ako majster sveta je takmer nepochopiteľné. Extrémnejší bol azda iba Casey Stoner, ktorý odišiel ako 27-ročný zo sveta MotoGP a teraz robí iba testmana v Honde. Je preto pochopiteľné, že na Nica Rosberga často dopadajú otázky kedy sa vráti za volant.

r10-merc.jpg

„Urobím si dovolenku a budem sa venovať rodine. No a neskôr sa uvidí," tvrdí stále Rosberg. Brazílčan Felipe Massa naopak hneď, ako (cvične) skončil vo Williamse, kontaktoval Formulu E, kde jazdí veľa ex-pilotov F1 a na 99% ho tam uvidíme štartovať v sezóne 2018. Jenson Button bude zasa pravdepodobne štartovať v rallycrosse. Rosberg však všetko odmieta.

a1-4.jpg

„Formula E je zaujímavá, rýchla a úspešná," priznáva Nico Rosberg. „Stále je to však mladá séria a celú budúcnosť má ešte pred sebou." Na otázku, či bude v tejto sérii štartovať však nemeckým médiám kategoricky odpovedal: „Neviem si to predstaviť." Nuž v Mercedese to muselo byť vlani pre Rosberga naozaj kruté, keď je v stave, že odmieta akékoľvek pretekanie, ktoré bolo doteraz jeho celým bytím. Zaujímavé však je, že aj napriek nepríjemnému vlaňajšku v Mercedese sa trojcípej hviezde upísal ako ambasador značky.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri