Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier a Mikkelsen sa predstavia na Fafe Rally Sprint

Thursday, 21. 03. 2013 - 18:15, Zdenka Frývaldská   

Ogier a Mikkelsen sa predstavia na Fafe Rally Sprint

Sébastien Ogier a Andreas Mikkelsen odštartujú pred portugalskou rally na Fafe Rally Sprint. Latvala ostane opäť bez tréningu.

 

Vladislav Maschl;dsc-3817-1.jpg

V prvý aprílový víkend sa na severe Portugalska uskutoční Fafe Rally Sprint. Pre posádky tímu Volkswagen Motorsport to bude malý test pred Rally Portugal, ktorá sa uskutoční o týždeň neskôr.

GEKO Ypres Rally;mg-0749-2.jpg

Na pretekoch odštartujú z Volkswagenu posádky Ogier - Ingrassia a Mikkelsen - Markkula. Pre Mikkelsena to bude jeho debut vo VW, na ktorom bude mať možnosť otestovať auto pred veľkou súťažou. Pre Ogiera by to zas mala byť veľká šou pre tisícky fanúšikov. Voľný víkend bude mať Latvala, ktorý sa len nedávno sťažoval na málo testovacích kilometrov, no ani tu ich viac nenajazdí.

Vladislav Maschl;img-3280-3.jpg

Fafe Rally Sprint využíva trať dlhú 6,34 km. Jazdci budú súperiť v dvoch kvalifikačných kolách, z ktorých tí najlepší postúpia do finále. O víťazovi rozhodne najrýchlejší čas. Okrem pretekov na čas sa bude súťažiť aj v najdlhšom skoku vzduchom v rally aute. Rekord už od roku 2000 drží Armin Schwarz na Škode Octavia WRC. Ten skočil až 73,5 metrov.

 

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri