Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Evans na Portugalsku vo farbách Qatar M-Sport World Rally Team

Wednesday, 20. 03. 2013 - 16:18, Zdenka Frývaldská   

Evans na Portugalsku vo farbách Qatar M-Sport World Rally Team

V štartovnej listine na 2013 Vodafone Rally de Portugal sa nachádza aj posádka Elfyn Evans - Daniel Barrit. Na vozidle Ford Fiesta RRC odštartuje za Qatar M-Sport World Rally Team.

 

Vladislav Maschl;dsc-4969-1.jpg

24-ročný Brit Elfyn Evans, úradujúci šampión WRC Academy, odštartuje na portugalskej rally vo farbách Qatar M-Sport World Rally Team. Po minuločnej sezóne odjazdenej na Forde Fiesta R2 si bude zvykať na Ford Fiesta RRC. M-Sport potvrdil, že jeho auto bude servisované v rovnakom zázemí ako autá Ostberga, Neuvilla, Novikova a Al-Attiyaha. "Náš tím vždy pracoval na rozvoji mladých talentov a Elfyn určite patrí medzi nich. Je to veľmi talentovaný mladý jazdec so sľubnou kariérou a táto možnosť mu umožní niečo nové sa priučiť a približovať sa svetovým jazdcom", povedal šéf tímu Wilson. Svoje nadšenie zdieľa aj samotný Evans. "Je to pre mňa fantastická príležitosť, ktorú by som nikde inde nedostal. Veľké ďakujem M-Sport a Nasserovi za túto šancu".

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri