Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Na Fafe Rally Sprint sa prihlásil aj Kubica

Monday, 25. 03. 2013 - 09:24, Zdenka Frývaldská   

Na Fafe Rally Sprint sa prihlásil aj Kubica

Týždeň pred Vodafone Rally de Portugal sa uskutoční tréningový Fafe Rally Sprint 2013. Prihlásilo sa naň 29 súťažných posádok.

 

Vladislav Maschl;dsc-8348.jpg

Len nedávno sme informovali, že portugalského Fafe Rally Sprintu sa zúčastnia dve posádky tímu Volkswagen Motorsport. Po zverejnení zoznamu prihlásených môžeme povedať, že zatrénovať si pred veľkým podnikom WRC prídu takmer všetky známe posádky.

24282-313241872135742-446410766-n.jpg

So štartovným číslom 1 sa predstaví aktuálna jednotka tímu Citroen Total Abu Dbahi WRT v zložení Hirvonen - Lehtinen, za ktorými bude nasledovať aj tímová dvojka, Sordo s del Barriom. Po dvoch Citroenoch prídu na rad štyri Fiesty z dvoch katarských tímov, na ktorých sa ukážu Ostberg s Anderssonom, Novikov s Ilkou Minor, Neuville s Gilsoulom a Al-Attiyah s Bernarcchinim. Po nich to budú Volkswageny riadené Ogierom s Ingrassiom a Mikkelsenom s Markkulom a následne aj Martin Prokop na Forde Fiesta. Prvú desiatku uzatvorí Robert Kubica na Citroene DS3. Celý zoznam si môžete pozrieť na oficiálnej stránke organizátora. Preteky sa uskutočnia 6.4.2013 a posádky by mali absolvovať trať dlhú 6,43 km (trikrát). Očakáva sa veľký prílev fanúšikov.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri