Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Na Rallye Legend odštartujú aj Slováci

Friday, 05. 10. 2012 - 14:19, Zdenka Frývaldská   

Na Rallye Legend odštartujú aj Slováci

41 ročný vekový rozdiel je medzi najstarším a najmladším vozidlom, ktoré odštartuje už budúci týždeň na Rallye Legend v San Marine.

 

Lukáš Hynek;yt2c0257.jpg

Na 11.- 14. októbra 2012 je pripravený okrúhly 10. ročník známej Rally Legend di San Marino, ktorá aj v tomto roku privíta nezabudnuteľné legendárne vozidlá značky Lancia Delta, Opel Kadett, Porsche 911, Audi Quattro a mnoho ďalších. Najväčšími ťahákmi budú jednoznačne Fíni Markku Alen s Ilkkom Kivimakim na Lancii Delta 037 a Juha Kankkunen s Matti Johannesom Janhunenom na Lancii Delta HF. Na novších vozidlách sa na trati predstavia Markko Martin s Kristom Kraagom na krásnom Focuse WRC či Massimo Beltrami s Floreanom Fulviom na Peugeote 206 WRC. Najstarším vozidlom na trati bude Austin Healey MK II Petra Hinderera z roku 1961, ktoré je o 41 rokov staršie ako niektoré z vozidiel špecifikácie WRC. Spomenúť musíme aj českých jazdcov ako Janota, Mikuláštik, Trněný, Trojan, no aj jediného slovenského zástupcu, Stana Koiša, ktorí sa budú snažiť ukázať v čo najlepšom svetle.

Lukáš Hynek;jh7v9650.jpg

Pre súťažiacich je pripravených 11 rýchlostných skúšok, na ktorých musia predviesť svoje schopnosti a čo najviac zaujať. Štart je naplánovaný už na piatok podvečer, na skúške dlhej tri kilometre, ktorá bude určite plne obsadená povzbudzujúcimi divákmi. Odovzdávanie cien prebehne až v nedeľu popoludní, keď budú mať všetky posádky za sebou úspešných 63 ostrých kilometrov.

Zoznam prihlásených

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri