Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Gondovi opäť technické problémy znemožnili štart

Wednesday, 08. 08. 2012 - 21:52, Daniel Mandzi   

Gondovi opäť technické problémy znemožnili štart

V rámci spestrenia nie veľmi vydarenej sezóny sa Richard plánoval zúčastniť pretekov aj na „domácej" pôde, a to v českom Moste na pretekoch FIA Zóna Strednej Európy.

 

img-2310.jpg

Vo štvrtok pred pretekom prebiehali testovania, počas ktorých sa kvôli tropickým teplotám jazdilo veľmi ťažko a podmienky na jazdenie neboli najvhodnejšie ani pre jazdcov ani pre autá, čomu sa prispôsobovali aj nastavenia formule. Richard napriek tomu patril k najrýchlejším jazdcom na okruhu, hlavne v odpoludňajšom daždi.  

img-2316.jpg

V piatok pred obedom bola na programe kvalifikácia, počas ktorej sa prerušili plány dobrého umiestnenia na štartovom poli, a to v dôsledku neodstrániteľných technických problémov.

RG: „Do Mostu som sa veľmi tešil, napriek tomu, že neabsolvujeme všetky preteky FIA CEZ,  ale iba tento jeden, som mohol dosiahnuť dobrý výsledok v kvalitnom štartovom poli s množstvom silnejších formúl F3. Priebeh kvalifikácie sme mali dopodrobna naplánovaný, čo bolo dôležité kvôli podmienkam na trati. Bohužiaľ hneď v prvom kole sa vyskytol technický problém, kedy sa formula prepla do núdzového režimu. Musel som sa vrátiť do boxov a dúfať, že inžinieri problém odstránia. Bohužiaľ sa to nepodarilo a museli sme odstúpiť z kvalifikácie a následne aj z pretekov. Je mi veľmi ľúto, že túto sezónu ma počas každého jedného preteku stíhajú veľké technické problémy."

img-2239.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri