Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Chceme pravdu o Schumacherovi

Monday, 16. 10. 2017 - 18:47, Ľuboš Kašický   

Chceme pravdu o Schumacherovi

Štyri roky po nešťastnom zranení rodina stále tají informácie a dáva tým priestor na rôzne fámy. Willi Weber to neschvaľuje a považuje za veľmi nešťastné.


Nedávno sme aj my písali o tom, že Michael Schumacher by mal byť prevezený zo Švajčiarska na kliniku do Spojených štátov. Či je to naozaj pravda, alebo len ďalšia fáma, to ukáže až čas. Tajiť však pred fanúšikmi skutočný stav o Schumacherovi považuje jeho dlhoročný bývalý manažér za nesprávne. „Prečo nepovedia pravdu? Považujem to za veľmi nešťastné, ak fanúšikom nevravia pravdu," tvrdí Willi Weber, ktorý sám nedávno absolvoval operáciu chrbta.

Martin Trenkler;mg-0464-5.jpg

Pán dvadsať percent, ako sme mu kedysi vravievali, už v F1 nepôsobí, no má na tento svet svoj názor. „Formula jeden je boľavá, ako môj chrbát," parafrázuje Weber. „Spravili z nej Mickey Mouse show. Nič viac. Šport musel ustúpiť." Nuž v mnohom sa s Weberom dá súhlasiť, ale my si akurát možeme myslieť svoje a šou aj tak pôjde ďalej svojou cestou. Tak snáď aspoň informácie o Michaelovi Schumacherovi budú pozitívne. Keep fighting Michael!

Martin Trenkler;2011de-mschumacher-07.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri