Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Brendon Hartley by mal štartovať v Austine za Toro Rosso

Friday, 13. 10. 2017 - 13:53, Ľuboš Kašický   

Brendon Hartley by mal štartovať v Austine za Toro Rosso

Majster sveta v športových prototypoch z roku 2015, keď štartoval v tíme Porsche s Markom Webberom, je podľa insiderov horúcim kandidátom na uvoľnené miesto po Sainzovi.


V súvislosti s uvoľnenou sedačkou v tíme Toro Rosso sa už spomínali viaceré mená. Kubica to odmietol, Buemi nemôže kvôli Toyote, no stále zostali v hre mená ako Sergej Sirotkin, víťaz Indy500 Takuma Sato a čerstvý IndyCar šampión Josef Newgarden.. Teraz však od protinožcov doplávala informácia, že je tu ešte jeden a to najhorúcejší kandidát.

Martin Trenkler;17it-sainz-03.jpg

„Nemôžeme odmietnuť želanie Hondy," komentoval veci Helmut Marko. Honda je novým partnerom tímu od nasledujúcej sezóny a zjavne už teraz má veľké slovo. Brendon Hartley je lídrom aktuálneho poradia majstrovstiev sveta vytrvalostných špeciálov a už tento víkend môže získať svoj druhý titul majstra sveta pre odchádzajúci tím Porsche. Tentoraz s Barberom a Bernhardom.

Mimochodom Hartley bol členom juniorky Red Bullu už v rokoch 2009 a 2010 a jeho hlavným cieľom bolo vždy dostať sa do F1. Teraz je tu reálna šanca.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri