Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Zaneti Motorsport štartuje na Barumke

Wednesday, 22. 08. 2018 - 08:18, Ľuboš Kašický   

Zaneti Motorsport štartuje na Barumke

Jedným z vrcholov motoristickej sezóny v našich končinách je rozhodne slávna Barum Rally v Zlíne, ktorá sa už tradične jazdí ako súčasť Majstrovstiev Európy. Prezentovať sa na najvýznamnejšom podniku roku je preto vecou prestíže, ktorú si nedal tento rok utiecť ani slovenský tím Zaneti Motorsport.

„Barumka je legenda a ja som rád, že môžem potvrdiť, že náš tím bude štartovať na tomto významnom podujatí," vraví s radosťou v hlase šéf tímu Zaneti Motorsport, Ivan Mutňanský. „Vzhľadom na to, že sa ide na českej pôde sme sa rozhodli, že do súťaže nasadíme tentoraz českú posádku Antonín Tlusťák a Ivo Vybíral. Tá bude štartovať s vozidlom Škoda Fabia R5 a na trati jej budete môcť fandiť pod štartovým číslom 57. Veríme, že táto voľba bola správna a Zaneti Motorsport úspešne odprezentuje značku pekným výsledkom."

Tibor Szabosi;asf-8091asf.jpg

Barum Rally Zlín sa jazdí ako dvojetapová súťaž. Slávnostný štart je na zlínskom námestí už v piatok popoludní a večer sa v uliciach mesta jazdí divácky veľmi obľúbený nočný prológ. V sobotu je potom na programe osem meraných úsekov (119,23 km) a v nedeľu súťaž vrcholí šesticou rýchlostných skúšok (93,5 km). Spolu teda organizátori tento rok pripravili posádkam pätnásť rýchlostných skúšok o dĺžke necelých 213 kilometrov (spolu s prejazdami 742 kilometrov). Víťaza budeme oslavovať v nedeľu popoludní na námestí pred radnicou o sedemnástej hodine. Verme, že nás pekným výsledkom poteší aj česká posádka slovenského tímu Zaneti Motorsport.

zaneti-banner2.jpg

zaneti-banner3.jpg

Štartová listina - Itinerár Barum Rally 2018



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri