Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Zaleť si pre životný zážitok s Flying Bulls!

Thursday, 24. 09. 2020 - 09:32, Public relations   

Zaleť si pre životný zážitok s Flying Bulls!

Piloti Flying Bulls Aerobatic Team, ktorí sa nezastavia ani pred neuveriteľnými kúskami, pretekaním s Gripenmi a pri každom vzlete vyzývajú gravitačné zákony, ti teraz dávajú možnosť stať sa na jeden deň jedným z nich a zaletieť si tak pre životný zážitok!

Na desať vybraných šťastlivcov čaká letecký zážitok snov! Stačí sa zapojiť do súťaže a môžeš byť jedným z nich. Nie len, že sa preletíš v kokpite lietadla s elitnými pilotmi Flying Bulls, naviac budeš mať zaistenú dopravu na letisko, prejdeš si bezpečnostným školením, zoznámiš sa s pilotmi a mrkneš do hangáru.
 
si202005140023-news.jpg
 
Navyše si so sebou budeš môcť vziať jednu osobu ako sprievod a keď ti dôjde energia, bude pre vás nachystaný catering a Red Bull priamo na mieste.
 
Pre zapojenie súťaže stačí vyplniť nasledujúci formulár v linke nižšie a odpovedať prostredníctvom neho na štyri súťažné otázky.
 


Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri