Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO Racing Team želá úspešný skok do Nového roku 2024

Saturday, 30. 12. 2023 - 09:23, Miroslav Majláth   

XIQIO Racing Team želá úspešný skok do Nového roku 2024

Starý rok 2023 už o pár hodín skončí a čaká nás príchod Nového roku 2024. S ním prichádzajú aj priania všetkého dobrého a k vinšom sa pripája aj XIQIO Racing Team.

 

XIQIO Racing Team

Už pred Vianocami sme si povedali, že slovenský XIQIO Racing team má za sebou absolútne najúspešnejšiu sezónu vo svojej histórii. Povedali sme si všetko o úspechoch, ale aj o tom, ako mechanici absolvovali s vozidlom Škoda Fabia Rally2 evo množstvo rally súťaží v Maďarsku a v Poľsku. Prišiel však koniec sezóny, vianočné sviatky a prišiel tak čas aj na oddych. Teraz nás však čaká príchod Nového roku 2024 a s ním aj štart novej sezóny.

XIQIO Racing Team

„Sezóna 2023 bola naozaj výborná a pevne verím, že tá nasledujúca, v roku 2024 bude ešte lepšia. Chcem poďakovať obom posádkam, ktoré sa s našou Škodou Fabia Rally2 evo predstavili, mechanikom tímu za perfektne odvedenú prácu a všetkým fanúšikom a známym, ktorí nám držali palce. Všetkým by som chcel zapriať do nového roku 2024 hlavne veľa zdravia, šťastia, úspechov, či už osobných, ale aj pracovných. Vidíme sa opäť na rally tratiach,“ skonštatoval Marián Mičák, šéf slovenského XIQIO Racing Teamu.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri