Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Slalom

XIQIO Racing Team víťazne na slalome v Cesticiach

Sunday, 28. 06. 2020 - 18:19, Public relations   

XIQIO Racing Team víťazne na slalome v Cesticiach

Tomáš Stuckel spoločne s košickým XIQIO Racing Teamom a vozidlom Subaru Impreza WRX STi brali v sobotu 27.6.2020 absolútne víťazstvo na podujatí KOLL MANN Cestický Slalom Memoriál Františka Spišiaka.

 

Matej Pliešovský;dsc-1755-3.jpg

PD Autosport netreba fanúšikom motoristického športu asi predstavovať. Podujatí organizovaných Petrom Danielisom a ľuďmi okolo neho sa na východnom Slovensku zúčastňuje v priebehu sezóny množstvo. Počas poslednej júnovej soboty sa konal tradičný Cestický Sloalom. Jeho absolútnym víťazom sa stal Tomáš Struckel, ktorý súťažil na vozidle Subaru Impreza WRX STi košického XIQIO Racing Teamu.

Matej Pliešovský;dsc-1763-1.jpg

„Podujatia som sa zúčastnil v rámci voľných pretekov, pričom to bola moja premiéra s vozidlom Subaru. Musím povedať, že to nebolo vôbec jednoduché. Trať bola síce krátka, slalomová, ale každé zaváhanie sa samozrejme odrazilo na dosiahnutom čase. Už od prvej jazdy sme doslova o desatinky sekúnd bojovali proti sebe s Marekom Pazderákom. V druhej jazde sa mi podarilo trafiť jeden z kolíkov vymedzujúcich trať za čo som dostal penalizáciu dve sekundy. Do poslednej jazdy navyše začalo pršať, ale my sme boli pripravení a mal som už obuté mokré pneumatiky, tak sa mi podarilo víťazstvo ustáť. Moja veľká vďaka patrí XIQIO Racing Teamu, menovite Mariánovi Mičákovi, ktorý mi umožnil zúčastniť sa podujatia. Som mu za to veľmi vďačný,“ povedal víťaz Tomáš Struckel.

Matej Pliešovský;dsc-1758-1.jpg

Z víťazstva svojho zverenca mal radosť aj už spomínaný šéf XIQIO Racing Teamu, Marián Mičák: „Tomáš splnil všetky moje očakávania.Našu „Zuzanku“ doviezol do cieľa neporušenú, poriadne ju prehnal a pri svojej premiére získal aj absolútne víťazstvo. Čo viac by som si mohol priať. Ukázal sa nielen ako šikovný mechanik, ale aj ako dobrý jazdec.“To, či Tomáš Struckel bude reprezentovať XIQIO Racing Team aj na niektorom ďalšom podujatí ešte nie je rozhodnuté, je to však možné a preto sa necháme prekvapiť.

Miro Majláth

Matej Pliešovský;dsc-2395-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri