Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Vyzerá to na súboj Mercedesu s RedBullom

Friday, 20. 09. 2019 - 16:44, Ľuboš Kašický   

Vyzerá to na súboj Mercedesu s RedBullom

Piatkové merané tréningy naznačili potenciál tímov na singapursky víkend formuly jeden. Najlepšie sú na tom Mercedes a RedBull, keď Ferrari stráca necelú sekundu.

 

Časy dnešných voľných tréningov sa pohybujú na úrovni časov z kvalifikácie v sezóne 2017 (vlani boli asi o dve sekundy rýchlejšie). Prvý dojem z áut naznačuje, že silná aerodynamika mercedesov a redbullov by mala mať navrch nad nadupaným motorom Ferrari. Viac však ukáže zajtrajšia kvalifikácia.

me01-49.jpg

Najdramatickejším momentom bola havária Valtteri Bottasa v dopoludňajšom tréningu, keď stratil kontrolu nad autom a vrazil do zvodidiel. Pravdepodobne aj to poznačilo jeho jazdu v druhom popoludňajšom tréningu, keď zaostal za tímovým kolegom Lewisom Hamiltonom až o 1,121 sekundy.

fe01-66.jpg

Vo výbornom svetle sa javí RedBull, keď Max Verstappen zaostal na Hamiltonom iba o necelé dve desatiny sekundy. Jeho tímový kolega Alex Albon dnes dvakrát „vybozkával“ zvodidlá (prebrzdil) a prirobil prácu svojim mechanikom. Vo Ferrari sa zasa Leclerckovi nepodarilo poskladať čisté kolo a tak jeho čas je až o 1.25 sekundy pomalší ako čas najlepšieho mercedesu. Napokon, veď si pozrite tabuľku a urobte si názor sami.

fp2-sgp19.jpg

me04-35.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri