Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Výborné druhé miesto pre LUNA Racing na MRC Letná Levoča 2020

Sunday, 26. 07. 2020 - 11:20, Miroslav Majláth   

Výborné druhé miesto pre LUNA Racing na MRC Letná Levoča 2020

Štvrté kolo seriálu Motororsport Rally Cup využil nový LUNA Racing Team na svoj debut. Vo farbách tímu s vozidlom Ford Fiesta Proto sa predstavila posádka Marián Kekeňák a Zdenko Bystrán.

 

LUNA Racing

Po prvotnom odskúšaní Fordu Fiesta Proto na Slovakia Ringu bolo podujatie MRC Letná Levoča 2020 pre Kekeňáka s Bystránom prvým, kde mohli vyskúšať techniku ako funguje na úzkych, lesných cestách. Už od štartu sa zdalo, že Marián so Zdenkom si na auto veľmi rýchle zvykli, keďže sa hneď zaradili medzi najrýchlejších jazdcov celého štartového pola. Po prejazde štyroch rýchlostných skúšok, ktoré tvorili celú súťaž, im v cieli patrilo druhé miesto absolútneho poradia.

LUNA Racing

„Tak ako aj na Slovakia Ringu, aj tu Ford Fiesta Proto fungoval bez akýchkoľvek problémov. Podvozkovo je to auto výborne, je to doslova motokára. Motoricky je rovnako dobré, akurát mu trochu chýba ťah v nižších otáčkach, ale to všetko sa dá doladiť. Samotné podujatie bolo pripravené dobre, len škoda tých dlhých prestojov kvôli prejazdom autobusov. Všetko sa to naťahovalo a nakoniec sme zo šiestich rýchlostných skúšok stihli absolvovať iba štyri. Napriek faktu, že sme túto súťaž poňali ako test pred nadchádzajúcim, druhým kolom Majstrovstiev Slovenska v rally 2020, ktoré sa bude konať na Rajde Rzeszowski v Poľsku, dosiahli sme aj na druhé miesto absolútneho poradia, čo ma potešilo. Moja vďaka patrí LUNA Racing Teamu za dôveru,“ zhodnotil podujatie Marián Kekeňák.

LUNA Racing

Spokojnosť s výkonom súťažnej posádky prejavili aj spolumajiteľky LUNA Racing s.r.o., Klaudia Bednárová a Lucia Takáčová: „Sme radi, že pri našom debute v rally súťažiach dojazdila naša súťažná posádka na druhom mieste absolútneho poradia. Bol to výborný vstup do nového odvetvia. Samozrejme vďaka patrí nielen posádke za výbornú reprezentáciu, ale aj partnerom za podporu.“

LUNA Racing

Mariána Kekeňáka a Zdenka Bystrána budú mať možnosť fanúšikovia rally súťaží vidieť opäť v akcii už o dva týždne na podujatí MARMA 29. Rajd Rzeszowski 2020 v poľskom Rzeszowe, kde budú spoločne s vozidlom Ford Fiesta Proto reprezentovať slovenský Sting Motorsport Team.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri