Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Verstappen útočí na hetrik. Bottas havaroval!

Saturday, 26. 10. 2019 - 21:12, Ľuboš Kašický   

Verstappen útočí na hetrik. Bottas havaroval!

Vlani sa síce nestal najmladším polemanom, no vyhral v Rakúsku aj Mexiku. Tento rok už má dve víťazstvá a teraz aj druhé pole. Odrazí zajtra útok Ferrari a pridá ďalšie mexické víťazstvo?

 

„Je súper byť znova na špičke. Veľká vďaka tímu, ktorý tvrdo pracoval. Ukázali sme, že sme naozaj veľmi rýchli,“ smial sa od ucha k ucho šťastný Holanďan Max Verstappen, kvôli ktorému sa na holandský Zandvoort vracia v nasledujúcej sezóne aj šampionát F1. Redbull a Verstappen vyhral ostatné dve veľké ceny Mexika a čakalo sa, že budú znova rýchli. Po tréningových časoch to však vyzeralo skôr na Ferrari. Vysmiaty Holanďan však červeným vyfúkol pole position a zajtra odštartuje z prvého miesta. Podarí sa mu hetrik?

rb01-44.jpg

Určite proti budú piloti tímu Ferrari, ktorí skončili na druhom a treťom mieste so stratou dvoch až štyroch sekúnd. „Dôležitý bude štart. My máme výbornú maximálnu rýchlosť,“ hrozí Charles Leclerc pred nedeľňajšími pretekmi. Rovinka na mexickej trati je totiž najdlhšia v súčasnom kalendári F1 a momentálne asi najsilnejší motor Ferrari dáva výhodu Vettelovi aj Leclercovi. Využijú ju?

fe05q-3.jpg

Mercedesy skončili dnes na štvrtom (Hamilton) a šiestom mieste (Bottas), pričom v úplnom závere sa fínsky pretekár nemeckého tímu pošmykol na obrubníku a rozbil auto v poslednej zákrute. To síce dáva výhodu Angličanovi z pohľadu majstrovského titulu, no pre mechanikov to bude ťažká noc. Navyše ešte uvidíme, koľko komponentov bude musieť Mercedes vymeniť na Bottasovom aute a či ho to neodsunie na chvost štartového poľa.

me10-25.jpg

Zajtra sa veľká cena štartuje o 20-tej hodiny večer nášho času a my si dovtedy môžeme užiť pravdepodobne posledný teplý deň tohtoročného Babieho leta.

q3-res-20.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri