Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Rakúsko

V Rakúsku vyhral Muhlberger, Koči do cieľa nedošiel

Sunday, 10. 03. 2013 - 20:38, Zdenka Frývaldská   

V Rakúsku vyhral Muhlberger, Koči do cieľa nedošiel

Tretí ročník rakúskej Thayaland Rallye prial domácej posádke Muhlberger - Langthaler na Mitsubishi Lancer Evo VI.

 

thayaland-markusgrun.jpg

Austrian Rally Challenge odštartoval v sobotu svojím prvým podujatím z tohtoročného kalendára rally na 3. Thayaland Rallye 2013. Osem rýchlostných skúšok o meranej dĺžke necelých 101 km sa rozhodlo absolvovať 59 súťažných posádok, z ktorých do cieľa dorazilo 39. Od úvodu si prvú pozíciu držala slovensko - česká posádka Styllex Motorsport, v zložení Martin Koči - Petr Starý na Škode Fabia S2000, ktorá vyhrala až päť rýchlostných skúšok.

thayaland13nga.jpg

Smola však prišla v tej šiestej, kde doplatili na pomalších historikov, ktorí štartovali tesne pred nimi, keď sa pri predbiehaní jedného z nich zošmykli z úzkej lesnej cesty mimo trate a naspäť sa už nedostali. Svoju najvyššiu priečku tak uvoľnili domácej dvojici Roman Muhlberger - Stefan Langthaler na Mitsubishi Lancer Evo VI. Tých na stupňoch víťazov doplnili Simon Wagner s Michaelom Gallistlom na Mitsubishi Lancer Evo III a Achim Mortl s Jurgenom Rauschom na Citroene DS3 R3T.

thayaland12nga.jpg

Súťaže sa okrem rakúskych posádok a tej našej zúčastnila aj dvojica Petr Pospíšil - Richard Lasevič, ktorá dojazdila na 23. mieste celkovo a 4. mieste v triede 5.

Oficiálne výsledky



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri