Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Už takmer 60 prihlásených!

Friday, 06. 08. 2021 - 01:11, Public relations   

Už takmer 60 prihlásených!

Dva dni pred uzávierkou prihlasovania na automobilovú súťaž Rally Vranov 2021 sa štartová listina slušne napĺňa. Pripomíname, že uzávierka na prihlásenie je v sobotu 7. augusta 2021 do polnoci. 

Zatiaľ čo, v poľskom Rzeszowe (MSR) už posádky absolvujú obhliadky tratí, tak vrcholí príprava aj vranovskej súťaže, zaradenej do Slovenského Rally Pohára (SRP), Motorsport Rally Cup-u (MRC) a Voľných pretekov. Jazdí sa v dňoch 13. – 14. augusta 2021.

Tibor Szabosi;c30i9562-17.jpg

Hneď letmý pohľad na listinu prihlásených sľubuje naozaj napínavé súboje. Veď v SRP je už prihlásená prakticky celá špička aktuálneho priebežného poradia. Za všetkých stačí spomenúť Mokrana, Polovku, Hupku, alebo Tótha, či Adamiho. Laco Mokran s Julom Kováčom síce, po troch víťazných súťažných dňoch, súperom trochu odskočili no bojovník Tomáš Polovka s Danom Turcsányim zaostávajú iba o dvadsať bodov. Po súťaži vo Vranove preto môže byť všetko naopak. Navyše zvyšok štartového poľa je Veľmi vyrovnaný je aj stred štartového poľa, kde to môže byť ešte napínavejšie.

Tibor Szabosi;c30i9327-16.jpg

MRC-čko začalo sezónu iba pred pár dňami na polygóne v Kopřivnici, no slabá účasť na podujatí ešte nechala, pokiaľ ide o priebežné poradie sezóny, všetko otvorené. Na lákavých tratiach slovenskej klasiky Banské – Herľany, či Dargov – Stankovce sa teda bude tuho bojovať o každý cenný bod. Dva dni pre uzávierkou však už môžeme povedať, že aj do Voľných pretekov sa prihlásilo niekoľko zaujímavých vozidiel a posádok. Na Rally Vranov 2021 sa teda bude určite na čo pozerať.

Tibor Szabosi;c30i9073-16.jpg

Prihlasovanie stále beží na stránke Slovenskej Asociácie Motoristického Športu (do polnoci 7. augusta 2021) a nám sa črtajú ešte ďalšie zaujímavé mená. Nechajme sa však prekvapiť. Štartovú listinu budeme poznať začiatkom nasledujúceho týždňa.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri